Un golàs en la tempesta

Autor: Adela Pérez Lladó
Col·lecció: Els Piranyes del futbol
Editorial: Estrella Polar

Aquest cop, els Piranyes hauran de resoldre un misteri: la desaparició del Falcó, el trofeu de futbol més antic de l'escola del Babila. Mentrestant, es preparen per a propera lliga, i l'Eva, la germana bessona de l'Ivo, els sorprendrà quan es presenti a les proves per jugar a l'equip. I per si no fos prou, alguns dels Piranyes i els Malèfics hauran de conviure uns dies en el Campament Esportiu Especial, on se les hauran de veure amb nois d'una altra escola, que no són gaire simpàtics, precisament...

12 comentaris:

  1. Aquest llibre no amb va acabar d'agradar perque pensava que seria més entretenit

    ResponElimina
  2. Hola em dic Dario Ibarra Haba, de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
    Ho tinc molt clar: aquest llibre és creatiu i agradable.
    Té moltes coses creatives i l'autor ho ha fet genial!
    El recomano als que juguen a futbol.

    ResponElimina
  3. Hola, sóc la Gemma Sorigué de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat perquè penso que és molt entretingut i encara que no t'agradi el fútbol (com ara a mi) et pot agradar igualment. El llibre tracta de que els piranyes estan investigant sobre la desaparició de la copa de la lliga. El Nico, el Lucas, l'Eva i L'Ivo se'n van uns quants dies al CEE i ... Us el recomano.

    ResponElimina
  4. Hola em dic Pau Martínez Mora, de l' escol Jesuïtes Bellvitge. A mi el llbr no m' ha agradat, és molt aborit estan casi tot el llibre amb el futbol (no es que no m' agradi el futbol) hi ha parts d'intriga però i és el mateix sempre,no el recomano.

    ResponElimina
  5. Hola hem dic Pau de l'escola del Clot.

    És un llibre que jo el puntuo dels millors que he llegit en tota la meva vida és super interessant té misteri, intriga, suspens i humor. És molt interessant i fa gust llegirl·lo.

    ResponElimina
  6. Hola soc el Alejandro Garcia de l'escola del clot.
    M'ha agradat molt aquest llibre perque a mi m'agrada molt el futbol.
    Es un llibre de misteri ¡EP, us el recomano.

    ResponElimina
  7. Hola soc la Alba de l´escola del clot, si t´agrada el futbol us recomano que agafeu aquest llibre ,és molt interesant i és d misteri i tambe molt interesant

    ResponElimina
  8. Hola sóc l'Héctor de l'escola Jesuïtes Bellvitge i a mi no m'ha agradat gens, perque parlava molt poc de futbol, pero ho recomano a la gent que li agradi el futbol

    ResponElimina
  9. Hola Soc l´Aina de l´infant jesus.
    M´ha agradat molt perque soc portera d´un equip de futbol.Tambe m´ha agradat perque parla de nens que jugen a futbol que so pasen ve no parlen molt de futbol pero dintre del que cap parlen bastant,si hos agreda el futbol os el recomano.I m´assemblo molt al porter.Jugeu a futbol?????A quin equip jugeu?????Qina psicio sou????En definitiva m´ha agradat molt

    ResponElimina
  10. Hola soc l' Arnau de la escola infant Jesús i a mi m' ha agradat molt aquest llibre, jo recomano aquest llibre per aquells que li agradi el futbol i els misteris.

    ResponElimina
  11. Hola sóc la Montse Herrera de l'escola del Clot,
    Aquest llibre m'ha agradat en part, perquè m'agrada el fútbol, però també perquè és interesant.
    El llibre tracta de que un equip de fútbol necessita més jugadors, llavors l'Eva, germana bessona de l'Ivo, fa les proves i les supera!
    Això vol dir que forma part de l'equip!

    ResponElimina
  12. Hola, sóc l'Iker López, de l'escola Jesuïtes Bellvitge.A mi m'ha interessat aquest llibre perquè parla molt de misteris i això m'agrada. El recomano a qui li agradi fer de detectiu.

    ResponElimina