Jo, Elvis Riboldi, i el restaurant xinès

Autor: Bono Bidari
Col·lecció: Jo, Elvis Riboldi
Editorial: La Galera

Elvis i el seu amic Boris estan molt interessats en conèixer les delícies exòtiques del nou restaurant xinès de la ciutat d'Icària: El furor del dragó. Sunte Lee, el fill dels amos, és el seu nou company de classe, i aviat estableix amistat amb els nostres protagonistes, sobretot pel seu coneixement de les arts marcials. Però, a la vegada, els gossos de la ciutat comencen a desaparèixer i, és clar, les llegendes urbanes apunten a que el restaurant xinès està rere tot això. Elvis i Boris comencen una investigació que els portarà a descubrir els secrets més foscos i sorprenents d'un dels personatges més poderosos d'Icària.

17 comentaris:

 1. Hola soc l'Anna de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre mh'a agradar perqué el protagonista es posa en molt embolics. Primer s'instala un restaurant xinès que vania molta gent però un dia mols gossos cada dia mes i els sospitosos eren l'Elvis, en Boris, en Lagunilla i el restaurant...Jo us el recumano.

  ResponElimina
 2. Hola soc el Daniel es molt interesant aquest llibre i divertit trobo que si algú el llegeix s'ho passara molt be

  ResponElimina
 3. Hola,sóc un nen de 5è i aquest llibre m´ha agradat molt perquè té moltes imatges i dibuixos, expliquen moltes aventures i és d´humor

  ResponElimina
 4. M'ha agradat molt aquest llibre perquè és molt divertit sobretot la part en que el sr lugosi els covida ha dinar.

  ResponElimina
 5. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és una novel.la, hi ha trossos que és còmic, té misteri i humor, finalment té moltes imatges i s'entén igual que altres llibres. EL RECOMANO!!

  ResponElimina
 6. Hola sóc la Chloe de l'escola Infant Jesus ,i aquet llibre m'ha agradat molt. Es tracta de que arriba un nen xinés nou al'escola de l' Elvis i començen a desapereixer gossos i es pensen que a sigut el restaurant dels seus tiets.

  Ja que avans es menjaben gossos a Xina.

  ResponElimina
 7. Hola soc l'Aritz del col·legi jesüites claver,aquet llibre ha sigut molt xulo per a mi perquè nosol es d'humor també és una mica d'acció,an sigut molt xulesles les coses que li pasaven a l'Elvis.

  ResponElimina
 8. Hola soc el Pau de l'escola Infant Jesus, a mi aquest llibre m'ha agradat molt perquè té poca lletra d'animals i a mi m'agraden molt els animals aquest llibre explica que el Boris i l'Elvis descobreixen un restaurant xinès i allà coneixen una persona que els porta bastants problemes...

  ResponElimina
 9. Hola soc en Màxim del Jesuites Claver Lleida, vull comentar aquest llibre perque penso
  que si que es de humor, m'ha fet bastanta gracia y que seguire llegint llibre per llibre que surti.
  BUENO ESPERO QUE HA VOSALTRES TAMBE OS HAGI AGRADAT!!!

  ResponElimina
 10. Hola em dic Erik de la escola jesuites del clot aquet llibre m´ha agradat perquè he vist tipos d´extraterrestres.Tot el que ha menjat i quan ha vingut la familia de
  l´ extraterrestre

  ResponElimina
 11. Hola sóc es diu el Marc de l'escola Infant Jesús i aquest llibre parla sobre un nen que es diu Elvis, i en aquest llibre l'Elvis es disfressa de detectiu i busca uns gossos desaparescuts perquè des de que arriben els xinesos han començat a desaparèixer.

  ResponElimina
 12. hola soc l´Oscar de l´escola infant Jesus, aquest llibre perque es super diver os el recomano

  ResponElimina
 13. Soc l´aina de l´Infant Jesus,a mi m´ha agradat perquè és emocionant.Em llegiria
  100.000.000.001 més d´aquests.

  ResponElimina
 14. Hola em dic Laia Delgado de l'escola del Clot. Aquest llibre m'ha agradat molt perque és de misteri i humor i són les temàtiques que més m'agraden.És molt interessant.Va sobre un nen que és nou i és xines. I va haver un dia que acusaven al nen nou a que la seva família cuinava gossos.Però ell deia que la seva família no cuinava gossos. Recomano el llibre i la col·lecció.

  ResponElimina
 15. 19 de març de 2018
  Hola sóc el Edu de l'escola Infant Jesús i aquest llibre m'ha agradat perquè parla d'un nen que es diu Elvis, en aquest llibre l'Elvis i en Boris van a un restaurant xines on els i passen moltes coses i problemes.

  ResponElimina
 16. Hola sóc l'Ibsam de l'escola del clot i penso que el llibre és molt divertit,s'apren moltes coses i m'agrada molt la col-lecció.

  ResponElimina
 17. HOLA! Sóc el Cesc Closa de l'Escola Jesuïtes Lleida (CLAVER).
  M'ha semblat Xulissim! És un llibre amb (una mica) de còmic i s’enten molt bé.
  L'Elvis passa moltes aventures que fan riure molt

  Ademés és un llibre amb un nombre de pàgines per a la nostra edat (aprox. 200 pàg, nens 9 ,10, 11

  ResponElimina