Diari d'una penjada 2. Quan no ets la reina de la festa

Autor: Rachel Renee Rusell
Editorial: Estrella Polar

Recepta per a un desastre assegurat: 4 festes, 2 amigues, el noi que t'agrada. Una noia perversa decidida a arruïnar-te la vida. Barreja-ho, obre bé els ulls... Comença l'acció!

11 comentaris:

 1. Hola, sóc l'Anna Casas de l'escola Infant Jesús.
  A mi m'ha agradat molt aquest llibre perquè és un llibre que explica la vida quotidiana d'una nena i li passen moltes coses divertides.

  ResponElimina
 2. Hola soc la Núria Maestro dels jesuïtes Bellvitge Joan 23.
  És un llibre molt graciós i divertit, perquè és una adolescent molt despistada.
  A mi m'ha agradat molt.

  ResponElimina
 3. Hola, sóc la Júlia Montilla de l'escola Jesuïtes el Clot. És un llibre que et fa pugar els ànims. La Nikky te problemes amb la seva"veina" de taquilla

  ResponElimina
 4. Hola sóc l'Andrea de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
  KFT!El nou llibre de la Niki (de un diari de una penjada)De què parlà? La Mackenzine tornarà aparéixer? Si voleu saber-ne més.....l'haureu de llegir!

  ResponElimina
 5. Hola sóc la Júlia Montilla de l'escola Jesuïtes el clot. És molt divertit i m'ha agradat molt. Diari d'una penjada va de Nicky Maxwell que té una enemiga rica: La Mackenzie Hollister.

  ResponElimina
 6. Hola, sóc la Judit de l'escola Infant Jesús.
  A mi m'ha agradat molt aquest llibre perquè quan l'anava llegint era com si jo fos la protagonista.Com si tot allò m'estes passant a mi.
  I el més emocionant és que quan et penses una cossa, passa una altra cossa;per aixó m'ha agradat molt perqué mai t'esperes el que esta apunt de passar.

  ResponElimina
 7. Hola soc el Guille de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'agrada perquè t'explica com sobreviure a l'institut. Recomano molt aquesta serie de llibres.

  ResponElimina
 8. Hola. sóc en jordi de l'escola del Clot. Aquest llibre és divertit perquè ens explica aventures que fan que siguis el protagonista.

  ResponElimina
 9. hola em dic Max i soc de l'escola infant jesús i el llibre va de que la maquenzie convida a la Nikki, la Cloe i la Zoey que són les millors amigues de la Nikki . I la maquenzie acaba empastifada de xocolata . Bueno aquest llibre m'ha semblat molt interessant i si t'agrada l'humor us el recomano .

  ResponElimina
 10. Hola soc Irati Sesma del cole jesuïtes Bellvitge.
  Aquet llibre ha estat divertit, el RECOMANO.
  Adeu


  ResponElimina
 11. bon dia, soc la miriam m'ha encantat aquest llibre. L'he trobat super interesant amb molt suspense i una mica romantic.Anava d'una noia que anava a la festa de halloween de l'institut.

  ResponElimina