El parc de la casa tenebrosa

Autor: Jesús Ballaz
Editorial: Animallibres

Al poble de Molinars comencen a passar coses ben estranyes. A Els Tres Asos, en Sergi Espasa, en Robert Bastons i la Laia Oró, se’ls ha girat feina i no donen l’abast. Quins misteris amaguen la Casa Tenebrosa, la biblioteca i la vella fàbrica abandonada? Vols ajudar-los a resoldre aquests enigmes? Observa bé totes les il·lustracions i podràs ser tan bon detectiu com els nostres protagonistes



6 comentaris:

  1. Hola, sóc el Marc Martínez de la escola Jesuïtes Bellvitge. Ha estat bé, encara que jo pensava que era més de misteri. M'agrada l'escena que intervenen els policies. Si t'agrada el misteri et recomano que aquest no l'agafis.

    ResponElimina
  2. Hola,sóc la Abril Garín de la escola Jesuïtes del Clot.No m'ha agradat perquè pensava que seria de misteri i no ho és.

    ResponElimina
  3. Hola, sóc la Gemma Sorigué de la escola Infant Jesús. Aquest llibre no m'ha agradat perquè trobo que no és de misteri i no passa res emocionant, de tots els llibres que m'he llegit en la meva vida aquest ha sigut el pitjor, no us el recomano.

    ResponElimina
  4. hola soc l'ona lópez de l'escola del clot.
    a mi m'ha agradat bastant pero tampoc m'ha semblat un llibre molt
    bo ni molt dolent.

    ResponElimina
  5. Hola sóc la Alba de l´escola del clot.A ,i m´agradat molt paraque es xulo parque cada pgina et fica una pregunat i aixo es molt xulo u el recomano

    ResponElimina
  6. Hola soc el Pol Marsol de 5é A. Em va agradar molt.Pero era molt interessant.Pero seguu que a tu t´agradarà molt.Es pero que ta agradi a tu.

    ResponElimina