¡Salvemos el planeta, Zoé!

Autor: Ana Garcia-Siñeriz ; Jordi Labanda
Editorial: Destino


¡La Banda de Zoé viaja a México! Matilde ha cancelado sorpresivamente su actuación en un concierto contra el cambio climático y Zoé, Marc, Liseta y Álex deben averiguar qué ha ocurrido. Aterrizan en Tulum, donde preparan una conferencia mundial sobre el calentamiento global y, por sorpresa, entre avistamientos de ovnis y otros, encuentran a Matilde. Pero ¡no parece ser la misma de siempre! Ayuda a la Banda a saber qué ha pasado.

6 comentaris:

 1. Hola,em dic Olga Sánchez i m'ha agradat molt aquesta col·lecció i m'encantan aquest tipus de llibres.
  M'ha resultat molt divertit i fàcil d'entendre i m'el llegiria mil cops més.

  ResponElimina
 2. Hola, soc en Jordi de l'escola del Clot. Aquest llibre m'ha agradat molt per`què les històries et fan sentir protagonista del que passa.

  ResponElimina
 3. Hola, sóc la Gemma Sorigué de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat perquè té humor i aventura. El llibre tracta de que la Matilde ha perdut la memòria i han d'anar a Mèxic a salvar-la.

  ResponElimina
 4. Hola, em dic Alba Vàzquez m'ha agradat aquest llibre ,però m'esperava molt més .
  M'encanta aquesta col·lecció tenia bona pinta però per mi m'esperava molt més i estan molt bé els dibuixos . Si us agrada molt el misteri ,us el recomanaria molt.

  ResponElimina
 5. Hola em dic Judith Corbera de l'escola del clot.
  No m'ha agradat aquest llibre i me avorrit molt.
  No us el recomano.

  ResponElimina
 6. Hola sóc la Lucía de l'escola Jesuietes del Clot.Són un grup d'amics que sen van a Mèxic per resoldre un misteri :La germana d'una de les noies del grup s'esta comportant d'una manera extranya...

  ResponElimina