¡Salvemos el planeta, Zoé!

Autor: Ana Garcia-Siñeriz ; Jordi Labanda
Editorial: Destino


¡La Banda de Zoé viaja a México! Matilde ha cancelado sorpresivamente su actuación en un concierto contra el cambio climático y Zoé, Marc, Liseta y Álex deben averiguar qué ha ocurrido. Aterrizan en Tulum, donde preparan una conferencia mundial sobre el calentamiento global y, por sorpresa, entre avistamientos de ovnis y otros, encuentran a Matilde. Pero ¡no parece ser la misma de siempre! Ayuda a la Banda a saber qué ha pasado.

12 comentaris:

  1. Hola,em dic Olga Sánchez i m'ha agradat molt aquesta col·lecció i m'encantan aquest tipus de llibres.
    M'ha resultat molt divertit i fàcil d'entendre i m'el llegiria mil cops més.

    ResponElimina
  2. Hola, soc en Jordi de l'escola del Clot. Aquest llibre m'ha agradat molt per`què les històries et fan sentir protagonista del que passa.

    ResponElimina
  3. Hola, sóc la Gemma Sorigué de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat perquè té humor i aventura. El llibre tracta de que la Matilde ha perdut la memòria i han d'anar a Mèxic a salvar-la.

    ResponElimina
  4. Hola, em dic Alba Vàzquez m'ha agradat aquest llibre ,però m'esperava molt més .
    M'encanta aquesta col·lecció tenia bona pinta però per mi m'esperava molt més i estan molt bé els dibuixos . Si us agrada molt el misteri ,us el recomanaria molt.

    ResponElimina
  5. Hola em dic Judith Corbera de l'escola del clot.
    No m'ha agradat aquest llibre i me avorrit molt.
    No us el recomano.

    ResponElimina
  6. Hola sóc la Lucía de l'escola Jesuietes del Clot.Són un grup d'amics que sen van a Mèxic per resoldre un misteri :La germana d'una de les noies del grup s'esta comportant d'una manera extranya...

    ResponElimina
  7. Hola, sóc l'Anna Armengou de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre no me l'he acabat perquè era una mica avorrit i no li he trobat la "XISPA" perquè no es el meu estil de llibre. Però si que havia misteri. En aquest llibre he descobert que no m'agrada la temàtica de misteri.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola soc L'Anna de 5é estudiant.Me llegit aquest llibre i recomano molt que os llegiu aquest llibre, va de una nena i passan aventuras es molt xulo! :D

      Elimina
  8. Hola soc la Carla de l'escola Infant Jesús.
    Aquest llibre m'ha agradat perquè, el principi es una mica rollo pero després..Es una xulada

    ResponElimina
  9. Hola, sóc la Joana de l'escola Jesuïtes del Clot.
    M' ha agradat aquest llibre perquè a part de misteri també té aventures.
    EL RCOMANO!

    ResponElimina
  10. Hola sóc la Júlia de l'escola Infant Jesús. Vull recomanar-vos aquest llibre perquè no saps el que passarài té petites notetes que t'expliquen el que no saps. Si t'agrada elmisteri, aquest és el teu llibre!!!

    ResponElimina
  11. A mi no m'ha agradat molt aquest llibre,perquè m'ha semblat molt avorrit i tot anava molt lent.

    ResponElimina