Las siete bolas de cristal

Autor: Hergé
Col·lecció: Las aventuras de Tíntin
Editorial: Juventud

Después de dos años de ausencia en los que ha viajado a Perú y Bolivia, la expedición etnográfica Sanders-Hardmuth regresa a Europa habiendo descubierto varias tumbas incas. Se han traído la momia del inca Rascar Capac, también llamado «el que desencadena fuego del cielo», que llevaba puestas valiosas joyas de oro macizo. Al cabo de poco tiempo, todos los participantes de la expedición van cayendo víctimas de un mal misterioso, y siempre que eso ocurre son hallados los fragmentos de una pequeñas bolas de cristal.

15 comentaris:

  1. Hola! Sóc el Raúl Pérez de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre em sembla molt divertit. El recomano a la gent que li agrada llegir còmics i riure llegint-los.

    ResponElimina
  2. Sóc el Juan de l'escola Jesuïtes el clot.
    Aquest llibre m'ha agradat moltíssim perquè te poca lletra (perquè és un còmic) però s'explica molt bé. També té acció i misteri, el recomano!!!

    ResponElimina
  3. Hola soc el Pau Ciscar de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
    Si t'agraden els còmics, t'agradaràn les aventures de Tintín, un llibre ple d'aventures per gaudir. Potser el trobes una mica avorrit al principi, però t'agradarà si el continues llegint.

    ResponElimina
  4. Hola sóc la Martina
    a mi m'ha agradat molt aquest llibre perqué no cansa ni es avorrit, al principi es una mica llarg peró després t'hagrada .El recomano a la gent que li agrada llegir aventures .

    ResponElimina
  5. Hola,jo Javi de l'escola del Clot.

    Per mi és molt divertit peque m'agrada molt Tintin.A mi em fa gràcia perque no mira i s'estampa amb les faroles.

    ResponElimina
  6. Hola soc la Nayara m´ha agradat molt perque hi havia moltes tonteries,misteri etc... Hi havia una part que em va agrada molt que va ser quan els els personatge van mirar l´obre de teatre perque un personatge va intentar fer un truc de magia ino li sortia.

    ResponElimina
  7. Hola em dic Adrián Sánchez. Sóc de l´escola Jesüites Bellvitge. M´ha agradat aquest llibre perquè rapta a un i desapareix i el busqen. Si te´l llegeixes t´agradara mollt.

    ResponElimina
  8. Hola soc l´Alex de la escola infant jesús,m´ha agradat aquest llibre perquè hi ha molta aventura i misteri el recomano per la gent que li agradin els llibres de aventures

    ResponElimina
  9. Hola hem dic Mar Martínez Berenguer i vaig a l'escola jesuïtes del clot.
    Jo amb aquest llibre he apres que no m'agraden aquest tipus de llibres. M'agraden els llibres que no son comics. M'he avorrit una mica però l'aventura es divertida.º

    ResponElimina
  10. Soc el joan ballester de l'escola jesuïtes sant gervasi. Aquest llibre està molt xulo: Hi ha dibuixos molt ben fets i també la historia es molt interessant! Recomanat! (Si no l'estas llegint ja estas tardant!)

    ResponElimina
  11. Hola sóc el Mauro Maresca de l'escola Infant Jesús,aquest llibre no m'ha agradat perquè no l'he entes i perquè passen coses molt rares ,de les uniques que m'ha agradat és que és en castella i que te una mica de misteri

    ResponElimina
  12. Hola sóc el Mauro de la escola Infant Jesús i aquest llibre no m'ha agradat perquè no l'he entes molt bé i perquè passen coses molt rares,de uniques coses que m'ha agradat es que es en castella que te una mica de misteri

    ResponElimina
  13. Hola soc l'Eduardo de l'escola Infant Jesús.Aquest llibre m'ha encantat perquè és d'assassinats i han de intentar descobrir el que passa.

    ResponElimina
  14. Hola sóc el Pau de l'escola Infant Jesús.Aquest llibre m'ha agradat molt perquè hi ha molt de misteri i després té una continuació.

    ResponElimina
  15. Hola sóc el Max de l'escola Infant Jesús.Aquest llibre m' ha agradat perque es un còmic i perque m'agraden els còmics i perque es d'aventura perque perden el seu amic Tornasol i perque dormen a moltes persones

    ResponElimina