Fins als nassos !

Autor: Anna Manso Munné
Col·lecció: Quin fàstic de fama
Editorial: Cruïlla

Un estiu avorrit, una càmera, cinc amics i... quin fàstic de fama!La Raquel vol anar a Perpinyà a veure l'Alain, però els seus pares consideren que és massa petita per viatjar sola. L'Anaïs vol fer cangurs per guanyar diners, però els seus pares no ho volen perquè ha de cuidar el seu germà petit... gratis! El Jota vol travessar la ciutat en bicicleta, però els seus pares no el deixen perquè és massa perillós. Els Morts de Fàstic n'estan fins als nassos, dels pares, i ho expliquen al seu programa, això sí, de bon rotllo. El problema és que els pares s'enfaden, ja que creuen que els problemes es poden solucionar sense ventilar-los a la tele. I decideixen fer vaga de pares.

 

15 comentaris:

  1. Hola sóc un alumne de 5è de Primària!

    Aquest llibre m'ha agradat molt per què és molt realista i va sobre un grup de nens que volen anar sols pel món però els seus pares no els deixen.

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Sonia una alumne de l'escola del Clot.
    M'ha agrada perquè els pares fan vaga perquè nosaltres els fills els fem treballar molt. Aquest llibre m'ha fet reflexionar sobre que hem d'ajudar als pares i mares en tot perquè si no els fem treballar massa.

    ResponElimina
  3. Hola soc el Miguel Covelo.
    El llibre es molt guay.

    ResponElimina
  4. Soc en celestino de l´escola jesuïtes del clot aquest llibre m´ha agradat perquè sembla real.

    ResponElimina
  5. Hola sóc el Blai Marin de l´ escola Joan 23. Aquest llibre m´agradat molt per què i ha una nena que es diu Carla que coneix a un nen en un camping que és de Perpinyà.
    Ho recomano a qui l´agradi els llibres amb lletra i comíc

    ResponElimina
  6. Hola,jo sóc la Núria Maestro de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
    És un llibre divertit i molt realista. Veuràs que hi ha coses que t'han passat a tu.
    El recomano perquè és molt divertit.

    ResponElimina
  7. Hola soc la Irene López del Joan XXIII.Aquest llibre m'agradat molt,perquè parla d'un grup de nois i és molt realista.Ho recomano perquè és molt divertit.Et fa millorar el teu comportament,una part parla de de l'amor i et fa millorar el teu comportament .

    ResponElimina
  8. soc la Laura Illas de 5éB NEI
    m'ha encantat aquest llibre l'he trobat molt interesant i divertit. El recomano moltíssim per a tothom ES MOLT XULO

    ResponElimina
  9. Hola, sóc el Xavier de l'escola Infant Jesús.
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè m'agraden els llibres amb molta lletra i perquè m'hi sento identificat.
    Aquest llibre tracta d'un grup de nens que estan farts dels seus pares perquè no els deixen fer coses que volen fer i fan un video per expressar-ho.

    ResponElimina
  10. Hola a tothom! Sóc la Mireia López de l'escola Jesuïtes el Clot. Aquest llibre no m'ha agradat. Trobava que el vocabulari era una mica fort. Per això, no li dono quatre estrelles, només li dono una estrella.

    ResponElimina
  11. hola soc el pau de lescola jesuites del clot, i aquest llibre no em ba agradar perque el trobaba molt for i tambe era molt realista, li vaix dona una estrella

    ResponElimina
    Respostes
    1. en quin sentit el vas trobar molt for

      Elimina
    2. Hola soc el Dani de l´escola del clot .no m´agradat molt perque no es del meu tipus pero us el recomano. Adeu

      Elimina
  12. Hola em dic Irene Castaño de Jesuites Bellvitje,recomano aquest llibre a la gent que li agradin les guerres entre pares i fills ,perquè hi ha una i és de les grosses.

    ResponElimina
  13. Hola soc l´Estela de l´escola Jesuites Sant Gervasi.No m´agradat molt perque hi han coses que no tenen molt sentit.No el recomano

    ResponElimina