No ens emboliquis

Autor: Anna Manso Munné
Col·lecció: Quin fàstic de fama
Editorial: CruïllaA vegades, ser famós no és tan divertit com ens pensem. O sí? La colla del Morts de fàstic s'han fet famosos. Tot és genial fins que els donen les notes de l'institut: la Raquel ha suspès dues assignatures, i per això la seva mare vol que deixi el programa. Aleshores, una coneguda marca de cereals els convida a gravar en una illa paradisíaca, i no s'hi poden resistir, i la troca cada vegada s'embolica més...

13 comentaris:

 1. Hola, em dic Laura Aguado sóc alumne de Jesuïtes del Clot.
  M'ha agradat molt aquest llibre perquè va sobre un grup de nois que surten a la televisió fent una serie que és diu Morts de Fàstic i conèixer a una famosa que és diu Toni Martínez.

  ResponElimina
 2. Hola,em dic Daniel Velasco sóc alumne de Jesuïtes Bellvitge.
  No m'ha agradat perquè és una mica avorrit.A cada capítol el protagonista canvia i això és el que no m'agrada.A mi m'agrada el mateix protagonista en totsels capí tols perquè el sento més proper.

  ResponElimina
 3. Hola, em dic Roger Luna de l'escola Jesuïtes del clot
  M'ha agradat molt perquè no anava per capítols anava per apartats.
  Fan com una mena de pel·lícula i una sèrie de televisió que es diu MDF(Morts De Fàstic).
  És molt divertit us el recomano.Agafeu-lo, agafeu-lo, agafeu-lo, us encantara

  ResponElimina
 4. hola sóc el daniel sanchez de jesuites del clot a sigut interesant pero hi havia molta lletra i es feia molt pesat estava be la part del comic

  ResponElimina
 5. Hola sóc el Pau Casado de la escola Joan23 de 5é NEI.No m´ha agradat gens perquè és empre el mateix i se´t fa avorrit.No ho recomano.

  ResponElimina
 6. Hola soc la Irene López de Jesuïtes Bellvitge Joan 23.
  Aquest llibre és divertit. M'encanta! és molt interessant encara que el principi em va costa agafar el ritme, al final el vaig llegir molt ràpid! O recomano a tothom.

  ResponElimina
 7. Hola soc el Genís de l'escola del clot i aquest llibre us agradara perque es de series i les series son molt conegudes i mes ancara si ho fan un grup de nens

  ResponElimina
 8. Hola sóc la Júlia Montilla de l'escola Jesuïtes el Clot. M'ha agradat molt perquè no hi ha res millor que un programa de tele fet per uns nens

  ResponElimina
 9. Hola sóc l'Andrea de l'escola Jesuïtes Bellvitge. T'agradaria tenir una dieta sana i equilibrada i fer esport?

  Si doncs aquest es el teu llibre!

  ResponElimina
 10. Hola, em dic Andrea de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre és super divertit però també hi ha moments tristos.
  És molt interesant. Ho recomano molt.

  ResponElimina
 11. Hola sóc la Gemma de l'escola Jesuïtes el Clot.
  M'ha agradat molt aquest llibre, per això li he posat 5 estrelles.
  Va d'un programa que fan uns nois/es de 13 anys que es diu:Morts de Fàstic i els patrocina Ceereals Sun.
  Els nens/es es diuen:Anaïs,Alain,Martingales,Albert,Jota,Malena,Raquel i Carla

  ResponElimina
 12. Hola sóc la Jana Lòpez de l'escola jesuites del clot ,aquest llibre no me agradat molt perqué sempre tenien algun problema i tots es solucionaven de manera normal pero si algu li agrada molt els llibres realistes us el recomano.

  ResponElimina
 13. Hola,sòc la Lucía Suarez de l'escola Jesuites del clot aquest llibre tracte sobre un grup d'amics que surten a la televisió:A una noia del grupels seus pares li van dir que hauria de deixar el programa perque a l'escola no parava atenció i havia suspes 2 assignetures, però els pares li van dir que si feien el programa de menjar saludable li deixarien que sortis .No va explicar perquè havien de fer el programe sobre allò i es va montar un embolic!!!!

  ResponElimina