L'atac de les granotes ninja

Autor: Ursula Vernon
Col·lecció: Dani Bocafoc
Editorial: La Galera

Torna en Dani Bocafoc, cinturó verd (i molt verd!) de kung-fu. En Dani s'avorreix, a l'escola. Però quan unes granotes ninja segresten la nova companya que estava d'intercanvi i la proclamen reina ninja, les coses es posen més interessants. Com ell diu sempre: "Tenim un problema ninja!" Per sort, en Dani ha vist moltes pel·lícules de kung-fu i està preparat per a tot. O gairebé tot.

16 comentaris:

  1. Hola soc el Diego de la escola Infant Jesus aquest llibre m'ha agradat perque tracta d'un drac que es diu Dani i un amic Quimet i fan aventures

    ResponElimina
  2. Hola sóc el Juan de i sóc de l'escola Jesuïtes el Clot.
    Aquest llibre m'ha agradat perquè té acció i aventures. És un llibre que et fa voler seguir llegint i saver el que passarà a la propera pàgina.

    ResponElimina
  3. Hola soc l'Andreas i soc del escola del clot.
    M´ha agradat perquè el llibre va de ninges i de les seves aventures.

    ResponElimina
  4. hola sóc el daniel de la escola del clot a sigut super xulo explica diferents armes ninja i te molta aventura tenia molts divuixos i estava super be.
    EL RECOMANO

    ResponElimina
  5. Hola sóc el Joan de l´escola jesuïtes el clot.
    Aquest llibre m´agradat perque es de humor i m´agraden els llibres de humor i aventures sempre bols llegir mes i mes fins que s´acaba i et deixa en intriga

    ResponElimina
  6. Hola sóc l'Emma, de l'escola del Clot.
    Aquest llibre no m'ha agradat.
    Pensava que m'agradaria però li poso un 4,5

    ResponElimina
  7. Hola soc en Lluís Munné i aquest llibre m'ha agradat molt per que es molt xulo, interessant i divertit

    Jo recomano molt aquest llibre

    ResponElimina
  8. Hola soc la Nerea,l'escola del clot.
    Aquest llibre m'agradat moltíssim, per que m'encanta molt aquesta temàtica.

    ResponElimina
  9. Hola soc el Pol Marsol de 5éA.M´hagradat molt aquest llibre perquè,són las imatges molt divertides i guays.M´ha interesat molt i el llibre que es estat mes distret.Us al recumano moltissim.

    ResponElimina
  10. Hola sóc el JOAN de l'escola jesuïtes Gracia
    a mi no m'agrada gents ni mica aquest llibre

    ResponElimina
  11. Hola soc l'Ivan de l'escola Jesuïtes sant Gervasi.
    A mi m'ha agradat molt aquest llibre perquè es molt divertit , interessant i gracios .
    Moltes gracies a la gent que ha mirat aquest comentari.













    ResponElimina
  12. Hola soc el Joan de l'escola INFANTJESUS voldria recomanar aquest llibre per que:És molt semblant al "Elvis Rivoldi 1" però amb un drac.Te un amic molt semblant al que te l'Elvis riboldi.M'agraden molt aquest tipus de llibres
    Espero que gràcies a aquest comentari os llegiu aquest llibre a!!I per cert mireu-vos alguns llibres d'humor que a mi m'encanten,sobretot d'Elvis Rivoldi i Dani Bocafoc mireu el blog que també he comentat adeu!!!!!!

    ResponElimina
  13. HOLA!!!!!!!! sóc el Sergi de l'escola Infant Jesus el Dani Bocafoc m'ha agradat molt perquè és d'aventures dels salvatges ninjes que el Dani somiava en ells i en aquesta missió s'enfronta amb ells!!!! també si voleu saber més sobre aquesta col·lecció també he escrit el meu comentari en el llibre 3 de la col·lecció de Dani Bocafoc a i també aquest és el llibre número:2 adéu!!!

    ResponElimina
  14. Hola soc l'Alex de l'escola Infant Jesus i aquest llibre m'ha agradat molt (i la coleccio en general) perque es molt subrealista llavors tot es raro pero divertit.

    ResponElimina
  15. Hola,sóc Oriol, recomano aquest llibre les persones que els hi agrada la imaginació, la historia i també es guai per les persones que els hi agrada els animals . Espero que us el llegiu.:)

    ResponElimina
  16. Hola soc l´Estela de l´escola Jesuites Sant Gervasi.No m´agradat perque es de guerra i ami no m´agrada la guerra.Pero si t´agrada la guerra i els ninges te el recomano

    ResponElimina