Això és un secret que només sé jo

Autor: Eulàlia Canal
Col·lecció: La formiga
Editorial: Animallibres

Arribo a l’escola i trobo la porta oberta... La Dèlia no és al seu lloc al costat de la porta com sempre. Damunt de la taula hi ha el cafè amb llet sense tastar. Miro cap a les escales i, aleshores, la descobreixo estirada a terra. Al seu costat, hi ha un botó amb el gravat d’una serp, me’l poso a la butxaca i penso, no em pregunteu per què, que sóc a l’escenari d’un assassinat.



3 comentaris:

  1. Hola,sóc la Jimena de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi.
    Aquest llibre os el recomano moltíssim perquè va d'un assassinat i estàs tota l'estona en suspens.

    ResponElimina
  2. M'ha agradat molt perque té molta intriga. És súper interessant. Va sobre de un nen que sap un secret d'una nena.A continuació assasinen a l'escola a la senyora que obre la porta de l'escola. Si vols saber les respostes,mira i legeix el llibre.Anima't

    ResponElimina
  3. Hola !!!!. Sòc la Claudia Arista de l'escola Jesüites Sarrià Sant Ignasi. Aquest llibre és el millor de tots els que jo he llegit. Va sobre que la senyora que sempre estava amb el Hug (que és el protagonista) la assassinat una persona que no se sap qui és. El Hug, la Rita i en Yuri sòn com els detectius de l'assassinat. Però resulta que la història no només resulta de misteri. Sinó també d'amor, secrets entre millors amics...etc. La meva suggerència és que us el llegiu amb calma i disfrutant cada pàgina tan misteriosa. Que tingueu un molt bontemps de misteri. Adéééééééééuuu :)

    ResponElimina