L'arbre de les històries

Autor: Eulàlia Canal
Col·lecció: La formiga
Editorial: Animallibres

Tot va començar amb una notícia a la premsa: «Ben aviat les biblioteques desapareixeran. Els llibres seran substituïts per càpsules de lectura». Després va venir l’ordre d’enderrocament… I per a complicar més les coses, la Nit de Reis, en Jonàs el bibliotecari troba una nena misteriosa a les portes de la biblioteca. Qui pot ser aquest personatge captivador que capgirarà la vida d’en Jonàs?

Llegiu-ne un fragment

4 comentaris:

  1. Hola sóc la Berta de l'escola de jesuites de el clot,

    aquest llibre m'ha agradat perquè anava de misteri.

    Hi havia un abre dins d'una biblioteca i que no seben com havia pogut créixer dins d'un espai tancata

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Montse Herrera de l'escola Jesuïtes del Clot,
    Aquest llibre trobo que és molt bonic perquè va d'una biblioteca que està dins d'un arbre i el protagonista el Jonás coneix a una nena que està feta de tinta perquè es d'un llibre.
    El recomano.

    ResponElimina
  3. Hola sóc el Joan de la escola del Clot. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè esta separat per histories que estan relacionades unes amb les altres i a mi m'agraden les històries .I el Jonas es el protagonista i va d'una biblioteca que en el interior té un arbre i els amics del Jonas son la Lluna, el Nanuk, la Lina i la Juli que viuen en Bufapolls. Us el recomano.

    ResponElimina
  4. Hola soc Adriano i sóc de l´escola Jesuites Bellvitge .Jo no el recoanaria perquè per ami no m´agrada el llibre perquè és aburrit.

    ResponElimina