Som autèntics !


Autor: Anna Manso Munné
Col·lecció: Quin fàstic de fama
Editorial: Cruïlla

Un estiu avorrit, una càmera, cinc amics i... quin fàstic de fama!A la Raquel, la Carla, el Jota, l'Albert i l'Anaïs se'ls acut gravar un vídeo per comparar les seves vacances penoses amb la meravellosa vida del Bob Thompson, l'ídol musical del moment. El que no s'imaginen és que el vídeo es convertirà en viral a Internet, i que a partir de llavors es faran famosos. El que no saben és si això és bo o és dolent... 

18 comentaris:

  1. Hola sóc el Marc Sbert de l'escola del Clot no m'ha agradat molt aquest llibre la lectura és molt embolicada l única part què m'ha agradat a sigut quan ...... llegiu el llibre si voleu

    ResponElimina
  2. Hola em dic Mar Sànchez i sóc de l'escola Jesuïtes del Clot.
    Aquest llibre és realista i molt divertit, és una barreja entre còmic i text

    ResponElimina
  3. Hola sóc l'Ona López de l'escola Jesuïtes el clot, aquest llibre l'he trobat molt interessant perquè és molt embolicat i entretingut.
    us el recomanaria sens dubte i si us el llegiu ja veureu que us encantarà.

    ResponElimina
  4. Hola soc la Andrea Santos de l'escola Juesuites Bellvitge.5 nois un video que original,cadascu una vida amb un paper,mitat comic mitat llibre.

    ResponElimina
  5. Soc el Dani de la escola Joan XXIII.
    M´ha encantat aquest llibre Es una mica de tot: Comic, Correu...
    Si que ho recumano.

    ResponElimina
  6. Hola, jo sóc la Belén Flores del Jesuïtes Bellvitge.
    A mi no m`ha agradat molt aquest llibre perquè es feia una mica pessat, però ni havien algunes coses que eren molt diverties.Les coses que més m'han agradat han sigut els dos còmics i la primra part de Morts de fàstic.

    ResponElimina
  7. Hola, jo sóc la Lola Simó i sóc de l'escola Infantjesus.
    Aquest llibre m'ha agradat molt, perquè ha estat molt divertit i graciós. El recomano si t'agraden les histories d'adolescents o els programes de televisió.

    ResponElimina
  8. Hola,sóc el Juan i soc de l'escola jesuïtes el clot.
    Aquest llibre no m'ha agradat gens perquè té molta lletra i t'aburreixes massa.
    Encara que la portada sigui molt xula, és molt pesat!!!
    No el recomano.

    ResponElimina
  9. Hola, jo sóc la Lola Santamaria i sóc de l'escola InfantJesus.
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè l'he trobat molt realista.
    El recomano perquè es emocionant també per la gent que li agraden les cosses de la televisió.

    ResponElimina
  10. Hola soc el Raúl Pérez de Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és molt divertid i també et fa riure molt.Recomano aquest llibre a la gent que li agradi llegir

    ResponElimina
  11. Hola sóc la Lucía de l'escola Jesuïtes del Clot.A mi m'ha agradat molt perquè parla de 5 amics que fan un vídeo graciós del seu barri i el pengen a internet ,el vídeo es fa famós i la televisió els van trucari...

    ResponElimina
  12. Hola soc la Luna de la escola del clot .Ami mágradat molt aquest llibre parque va de una colla de amics adolacents que graban un vidio i el penjen a internet .un el recomano molt no hi ha dubte us o pasareu pmolt be llgin aquest llibre.

    ResponElimina
  13. Hola soc Irene de Jesuïtes Bellvitje. Aquest llibre és divertit i vols saber molt més
    del llibre i quant l´acabbes tens ganes de saber moltes coses més.

    ResponElimina
  14. Hola,sóc la Jana de l'escola Jesuites del Clot. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè és molt divertit , tot i que alguns capítols eren una mica avorrits.

    ResponElimina
  15. Hola,sóc la Nomi de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi.Aquest llibre m'agrada molt i ha estat molt divertit. Perquè ha mi m'agraden molt els llibres de la temàtica realista , va de que són 5 amics ,que volen fer un vídeo per ser "guais" famosos i al final ho aconsegueixen.

    ResponElimina
  16. Hola, soc la Maria de l´escola Jesuïtes del clot. Aquest llibre m´agradat bastant tot i que hi havia capitols una mica aborrits.

    ResponElimina
  17. Hola,sóc la Laia de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Jo recomano aquest llibre perquè passen coses divertides i també hi ha una vinyetes de còmic que et fan més fàcil la lectura.

    ResponElimina
  18. Hola,sóc la Gisela Carreras,de l´escola Jesuïtes Bellvitge.
    Aquest llibre no m´ha agradat perquè té molta lletra i hi ha pocs dibuixos.

    ResponElimina