Misterio en Venecia

Autor: Ana Garcia-Siñeriz ; Jordi Labanda
Editorial: Destino

Amanda ha desparecido en Venecia, y no es ninguna broma. Para tratar de descubrir su paradero la Banda llega a la ciudad de los canales. Alli tendran una sola pista muy escurridiza: la de la leyenda de un viejo palacio veneciano que les llevara de los pasadizos bajo los canales a las fiestas mas exclusivas llenas de estrell as de Hollywood. Mientras, un gran actor y su pareja, la actriz mas solicitada, se preparan para rodar una pelicula sobre esa misma leyenda: la de la dulce Serena, su jardin y un palacio maldito.

7 comentaris:

  1. Hola, sóc la Gemma Sorigué de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat perquè té molta intriga i és divertit. El llibre tracte de que l'Amanda desapareix i la banda de la Zoé a d'anar a Venècia a descobrir què ha passat, us el recomano.

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Gabriela Gallo de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat perquè és divertit a la vegada que té misteri. El llibre tracta de una banda anomenada la banda de la Zoé, ells resolen misteris i aquest es situa en Venècia. En anat a aquesta ciutat perquè l'Amanda avia desaparegut!!! Ja no us dic més, us el recomano.

    ResponElimina
  3. Hola ,soc l'Alba de l'escola Jesuïtes el clot aquest llibre ha sigut molt xulo perquè he descubert que una actriu surt el llibre que és famosa és xulo i interasant. Depent de la persona és super guai perquè m'encanten els dibuixos de Jordi Lavanda.

    ResponElimina
  4. Hola, soc l'Ela de l'ecola del Clot, aquest llib
    re es molt emocionant, s'ents les emocions que té la Zóe i els seus amics.
    Es xulo, molt interessant i mlt misteriós.
    Ho recomano a la gent que vol viure una aventura amb la banda de la Zóe.

    ResponElimina
  5. hola em dic queralt de l' escola jesuites del clot va de una noia de que la seva madrastra que es mot seria idolenta i de cop a desaparegut i ella i els seus amics la van anar a buscarla i viatgen amb un titanic i chocan amb un altre barcu la veritat es que hi ha mel vaig acabar i em va semblar mol divertit i a la vegada molt misterios ma encantat.

    ResponElimina
  6. Hola sóc la Maria.M'ha agradat,i té moltes eventures i és súper interesant i divertit.

    ResponElimina
  7. Hola,sóc de la escola Jesuïtes del clot,a mi aquest llibre no m´ha agradat molt trate molt de noies i sempre es van a molts llocs i tal com cemença al llibre no es el meu estil.

    ResponElimina