Mil millones de tuberías

Autor: Diego Arboreda
Editorial: Anaya


El país donde vive M no es como el tuyo. M vive en un reino de metal atravesado por mil millones de tuberías, en una casa metálica con un patio donde crece un césped gris y brillante. Pues bien, en ese país, en esa casa, en ese patio... va a caer un meteorito. Si por casualidad vieras uno cayendo encima de ti, haz lo mismo que M: Primero, apártate. Después, no dejes que nadie se lo lleve.

http://www.anayainfantilyjuvenil.com/catalogos/capitulos_promocion/IJ00431401_9999981386.pdf


 

7 comentaris:

  1. hola soc el pau de lescola jesuites del clot hem ba agrada molt era dunt nen que jugaba a ser caballer i despres entraba en un robot jegant i el controlaba

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola pau soc el Joan de l'escola INFANTJESUS i qie jo recordi no entra a ningun robot ni el controla potser em falla la memoria pero es igual en una cosa estem d'acord que als dos ens agrada aquest llibre os el recomano adeu!!!!!

      Elimina
  2. Hola, em dic Anna i sóc alumna de l'Escola Infant Jesús.

    ResponElimina
  3. Hola, em dic Joan de L'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat molt. Fa que t'enganxis. Jo el recomano a aquells que els hi agradin els llibres d'aventura, us el recomano molt!

    ResponElimina
  4. Hola soc l'Alex de l'escola Infant Jesus i aquest llibre es molt divertit perque a mi s'em fiquen moltes paraules al cap (meteorit tuberies rei recistencia...) en fi es molt guai xulo com li vulguis dir pero a mi m'ha agradat molt.

    ResponElimina
  5. Hola!, Sóc el Pablo de l'escola Jesuïtes El Clot:

    Aquest llibre m'agrada molt, ja que em fe pensar en els moments que viu en M...

    100% recomanat!!!

    ResponElimina
  6. Hola sóc l' Héctor de l' escola Infant Jesús - Jesuites Sant Gervasi .

    Aquest llibre és bastant xulo , fica qué és d' humor peò no és d' humor .

    ResponElimina