Historias de conejo y elefante

Autor: Gustabo Roldán
Editorial: A buen paso

Los dos quieren explorar el mundo, pero tienen que hacerlo cuando no llueve (ya que tanto conejo como elefante les tienen un miedo terrible a los truenos); entonces se dedican a construir medios de transporte: un día un tren, otro un avión y finalmente un barco... Un estupendo velero construido en el espacio de un día solo para descubrir que no hay mar en la selva. Ningún problema: mañana conejo y elefante se lanzarán de lleno a otra actividad. Diez historias ingeniosas ilustradas por los ditirámbicos dibujos de Gustavo Roldán.

5 comentaris:

  1. Hola sóc la Mar sánchez de l'escola JesuÏtes el Clot.
    A mi no m'ha agradat aquest llibre perquè no ho l'he entès molt i no m'ha agradat el tipus de text.

    ResponElimina
  2. Hola, sóc la Irene del col·legi Claver.
    A mi, aquest llibre al principi no m'agradava molt perquè trobava que era infantil, però, al final m'ha acabat agradant.

    El recomano a la gent que els agradin els àlbums il·lustrats.

    ResponElimina
  3. Per a mi aquest llibre ha estat molt interessant i entretingut, també m'ha agradat molt perquè preguntava unes preguntes molt interessants!

    ResponElimina
  4. hola sóc la Yara de l'escola infant jesús
    per mi aquest llibre es genial perquè t'expliquen moltes historias divertidisimas.

    ResponElimina
  5. Hola em dic juanito de l'escola infant jesús m'agradat molt aquest llibre es molt interessant i explica cosas molt divertides el dibuixos son molt alegres ni an agut parts de el libre que era una mica paranormals pero li donc un 7 tambe explica cosas molt claras pero aquest llibr no es per con prarselo adeu=)

    ResponElimina