Sayonara Zoè

Autor: Ana García-Siñeriz, Jordi Labanda Blanco
Col·lecció: La Banda de la Zoè
Editorial: Estrella Polar


La Zoè, en Marc, l'Àlex i la Liseta (bé, i la Kira!) viuran una nova aventura a la terra del sol naixent, a la ciutat de Tòquio! I per què viatjaran tan lluny? Doncs perquè ha estat la ciutat escollida per casar-se de l'Amanda, la tan estimada nòvia del seu pare. La premsa rosa en va plena! Però un final inesperat capgirarà tota la celebració...

9 comentaris:

  1. Hola, sóc la Daniela Prat de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat molt. Tracta d'uns nens que el seu pare es vol casar amb una noia que ja té novio i el novio és un lladre de joies que els nens porten tota la seva vida buscant-lo. Si t'agraden els llibres de misteri jo t'el recomano

    ResponElimina
  2. Hola soc la Laura de l'escola Jesïtes el clot.A mi m'agradat molt aquest llibre perquè és de misteri pero potser que algú altre no li agrada.

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Victòria de l'escola Jesuïtes el clot. A mi m'ha agradat molt aquest llibre perquè al final del llire el pare de la Zoè es ........ amb unaltre noia.
    Si te'l llegeixes ho descobriràs.

    ResponElimina
  4. Hola soc la Carla Romera de Jesuïtes Lleida.
    A mi m'ha agradat molt aquest llibre.El recomano moltíssim.
    M'ha agradat molt perquè els de misteri són apassionants i és un del meus llibres preferits.

    ResponElimina
  5. Hola sóc la Sonia Romano Romeo de l'escola del Clot. a mi m'ha agradat aquest llibre "La Zoe "m'ha dit que el treball en equip es pot conseguir tot. La Zoe és el personatge que més m'ha agrada perquè és molt grasiosa i divertida. La Liseta és super guapa i li encanta la moda com a mi.

    ResponElimina
  6. Hola! Sóc la Mireia López Muñoz de 5èB NEI. Vaig a l'escola Jesuïtes el Clot. Recomanació:
    M'ha agradat molt! És molt impressionant! El llibre m'ha ensenyat que no em tinc que confiar de persones desconegudes! També és una passada!

    ResponElimina
  7. M'ha encantat!
    L'Amanda es casa amb el pare! La banda està enfadada. Està tan enfadada que la seva nova missió és destrossar el casament. I, un lladre de joies anomenat FB(fantasma blanc) apareixerà al moment més oportú...
    El recomano!
    Laia Rioja de l'escola Jesuïtes el Clot

    ResponElimina
  8. Hola! sóc la Jimena Pla de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat moltíssim perquè tota l'estona estàs en intriga i és molt divertit. Jo el recomano molt a les persones que li agradi molt l'intriga. Os el recomano moltíssim.

    ResponElimina
  9. Hola !!!, sóc la Claudia Arista de l'escola Jesüites Sarrià Sant Ignasi. Jo aquest llibre el recomano moltíssim. M'el vaig agafar perquè no tenia res que llegir. Ja havia intentat llegir-me un de la Banda de la Zoè però no em va agradar molt. Però aquest de misteri, sorpreses, ràbia per una boda, amics i policies m'ha encantat. Si algú veu el comentari plis que s'el llegeixi ja comenteu. Adéééééééééu ;)

    ResponElimina