Uns dies amb Sir William

Autor: Jaume Cela
Editorial: La Galera

La Núria no es podia imaginar que el regal que li faria l’avi Magí el dia del seu aniversari portaria tanta cua, però la vida té moltes sorpreses i la de la Núria no és cap excepció. A partir de 10 anys.

8 comentaris:

  1. Marc A.
    Es interessant, pero no es molt gracios.

    ResponElimina
  2. Hola sóc la Núria Galmán, de l'escola Jesuïtes del clot.Aquest llibre, ha estat...una mica bé per a mi.No vull dir que ha sigut malament, només és perquè com deia "humor" seria graciós, però es podria millorar.No ha sigut divertit, per a mi.

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Sonia Romano a mi m'ha agradat aquest llibre perquèla Núria va jutjar per les experiencias . I después li va agradar molt el Sir.Williams

    ResponElimina
  4. Hola jo soc el Ruben de l´escola Jesuïtes Bellbitge Joan XXIII.Aquest llibrem´ha agradat molt perquè és un fantasma que apareix a la vida d´unanena. Apart d´humor també és d´avenures.I et farà llegir molt més!!!!!

    ResponElimina
  5. Hola sóc l'Andrea de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Alguna vegada t'has imaginat que els fantasmes existeixen? Potser sí, potser no!
    Sigui com sigui amb aquest llibre ho descubriras.

    ResponElimina
  6. Hola sóc el Ricart del Jesuïtes Bellvitge.
    Aquest llibre no m'ha semblat d'humor encara que és molt divertit.
    El recomano a la gent amb paciència.

    ResponElimina
  7. Hola sòc la Berta l'escola Jesuites el clot. Aquest llibre m'ha agrada .
    Perquè la N'uria , la protagonista , era el seu aniversari i van regalar-li un hiensol , totalmen blanc , i resulta que era un fantasma, en william.

    ResponElimina
  8. Hola em dic Núria de l'escola Jesuïtes Bellvitge. A mi m'agrada aquest llibre perquè és molt divertit i, a part, la protagonista es diu com jo. Ho recomano a les persones que lis agradi l'humor.

    ResponElimina