Marcos Mostaza uno

Autor: Daniel Nesquens
Col·lecció: Marcos Mostaza
Editorial: Anaya

Nuevamente Nesquens se vale de la familia y las relaciones entre sus miembros para construir una historia humorística en la que confluyen el relato costumbrista y el sinsentido a partir de la narración en primera persona. Como en otras ocasiones, la comicidad se construye a partir del punto de vista del niño que no termina de comprender su entorno y del modo como caricaturiza a los mayores, y la historia que sirve de marco a esta primera entrega queda relegada a un segundo plano. Se trata de una lectura fácil y efectiva.

6 comentaris:

  1. HOLA SOC L'ONA LÓPEZ I M'AGRADARIA DIR-VOS QUE AQUEST LLIBRE NO M'HA AGRADAT GENS NI MICA PERQUÈ M'HA SEMBLAT MASSA NORMAL I A MI ELS LLIBRES COM AQUEST NO M'AGRADEN.

    ResponElimina
  2. Hola soc el joan i no os recomano que os llegiu aquest llibre perque es lo que diu la Ona es un llibre normal i no m´agraden gens ni mica

    ResponElimina
  3. Hola, hem dic Laura Aguado sóc de l'escola Jesuïtes del Clot.
    M'ha agradat aquest llibre perquè va d'un nen que juga amb el seu amic Hanif a ser astronautes i que s'estan a punt de xocar amb els anells de Saturn.

    ResponElimina
  4. hola em dic maria vilasis de l'escola Jesuites del clot.
    Aquest llibre m'ha agradat perque esplica les coses molt divertidas.
    Jo aquest llibre el recomano perque loque li passa es molt divertit i molt aro.

    ResponElimina
  5. Hola em dic Maia de l'escola Jesuites Sant gervasi. Aquest llibre m'ha agradat perqué el Marcos explica aventures,secrets i també missatges que li envia el seu cosí.

    ResponElimina
  6. Hola em dic Maia de l'escola Jesuïtes sant gervasi.
    Aquest llibre m'ha agradat perquè el Marcos explica aventures, secrets i també missatges que li envia el seu cosi.

    ResponElimina