La salsitxa maleïda

Autor: Ursula Vernon
Col·lecció: Dani Bocafoc
Editorial: La Galera

La salsitxa que li han donat al Dani per dinar, al menjador de l'escola, fa tota la pinta d'estar caducada. I quan la salsitxa mossega en Quimet les coses es compliquen de debò. És possible que la salsitxa hagi posseït en Quimet? Tot sembla indicar que sí. Aquest cop, els dos amics hauran de fregir unes quantes salsitxes de frankfurts vampirs abans no infectin tota l'escola!

17 comentaris:

  1. Hola soc el Lucas de l'escola Infant Jesus aquest llibra m'ha agradat perque em fa graçia que una salsitxa pogues ser maleida

    ResponElimina
  2. Hola soc en Lluís de l'escola infant jesús recomano aquest llibre per que m'agrada la seva barreja de humor i misteri.

    ResponElimina
  3. Hola soc el Bryan de las cola del clot Jo crec que Dani Bocafoc es molt divertit pero al gun per sonatje no tenen sentit però gairebe tots els llibres den Dani Bocafoc m`agradat.

    ResponElimina
  4. Hola soc el Joan de la escola Infantjesus aquest llibre m'ha agradat molt perquè mai hauria pensat que una salsitxa podria ser tan perillosa viuen una aventura molt xula pro molt perillosa.=)

    ResponElimina
  5. Hola soc el Joan de la escola Infantjesus aquest llibre m'ha agradat perquè mai hauria pensat que una salsitxa podria ser tant perillosa viuen una aventura xula pro perillosa

    ResponElimina
  6. hola soc xiang de la escola infantjesus i us explicare aquest llibre es de humor. es molt divrertit perque ba de que un nene en Dani bocafoc es bol menjar una salsitxa maleida i intenta mejarsela

    ResponElimina
    Respostes
    1. Xiang tens molta raó crec que es molt interessant esta molt bé que a la gent
      com tu li agradi, soc el teu company Hugo.

      Elimina
    2. Hola Xiang, sóc una nena de 5è i m'agradaria respondre el teu comentari.
      Aquest llibre yo ya me le llegit i et dire que a mi no m'agrada aquest llibre sol amb el fet de que es bolgui menjar la salsitxa malaida.

      Aquest llibre mel he lleguit gracias al teu comentari i em sembla molt aburrit el llibre

      Elimina
    3. Hola nena .et bui raspondra parque no estic decort amb la teva resposta.
      A mi aquet llibra m´agradat

      Elimina
  7. es molt divertit el Dani i el seu amic , a l'escola toca per dinar salsitxes i descobreixen que estan maleïdes . Les salsitxes infecten a tota l'escola , i el Dani mata les salsitxes amb el seu exercit de rates i salven tota l'escola .

    ResponElimina
  8. ola soc de l'escola beibitje nena het bui raspondra
    sól et volia dir ce fas moltas faltas

    ResponElimina
  9. Hola hem dic Mar Martinez Berenguer vaig a l'escola jesuïtes del clot.
    Jo aquest llibre m'el vaig llegir durant les vacances de nadal ,una estona cada dia i era bastant antretingut, però el que no em va agradar, va ser que era bastant llarg

    ResponElimina
  10. Soc el Joan de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat tot i que a mi m'agraden d'altres tipus com fantasia... Jo us el recomano!

    ResponElimina
  11. Hola soc l'Alex de l'escola Infant Jesus i aquest llibre m'ha agradat molt (i la coleccio en general) perque es molt subrealista llavors tot es raro pero divertit.

    ResponElimina
  12. Hola, em dec Max i sóc estudiant de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi Escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè m'agraden els llibres amb bastants dibuixos perquè sino m'avorreixen.(:

    ResponElimina
  13. Hola, em dec Max i sóc estudiant de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi Escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat molt perquè m'agraden els llibres amb bastants dibuixos perquè sino m'avorreixen.(:

    ResponElimina