La invasió dels ànecs

Autor: Care Santos
Col·lecció: Anna Anec
Editorial: Editorial Base

Ja sabeu que l'Anna Ànec odia que riguin del seu cognom. Imagineu, doncs, què passaria si, un dilluns tan avorrit com qualsevol altre, 782 ànecs envaïssin la seva escola? Cagadetes i ous d'ànec pertot arreu i un horrible fil musical que repeteix 'cuac-cuac!' tota l'estona són els principals elements de la nova aventura escrita i protagonitzada per l'Anna Ànec!

12 comentaris:

  1. Hola soc la Carla Agudo de Jesuïtes Bellvitge aquest llibre està bastant bé si t'agraden les històries de misteri, però també t'ha d'agradar llegir, perquè tot i que té molts dibuixos té bastant lletra.
    Del 1 al 10 li dono un 8 i mig.

    ResponElimina
  2. Hola soc l'Ainoa Martinez de Jesuïtes del Clot m'ha agradat més l'altre llibre "La buacadora d'histories, Aquest no m'ha agradat perquè m'ha semblat molt aburrit aquest llibre al principi era guai al final un aburriment. Jo personal ment li dono un 5.

    ResponElimina
  3. Hola soc la Irene de Jesuïtes Bellvitge.
    Jo el recomano perquè és una historia d'animals , divertida i d'amistat. També és molt realista.

    ResponElimina
  4. Hola sol la Martina Freire de l' escola del clot.
    Es molt divertit perqué es molt directa peró molt divertit , no pensaba que seria tant original.

    ResponElimina
  5. Hola soc el Pau de l'escola Infant Jesús, a mi aquest llibre m'ha agradat molt perquè tenia molts dibuixos i m'agrada molt contemplar dibuixos i saber la paraula secreta que hi havia.

    Aqust llibre tracta e que l'Ana Ànec està amb les seves amigues a la seva escola "Estrella de l'Alba" i una penya d'ànecs invaeeixen l'escola...

    Troben un amic secret...

    ResponElimina
  6. Hola, sóc la Núria Gómez de l'escola Jesuïtas Bellvitge. M'ha agradat força el llibre perquè em sento reconeguda amb la història de l'Anna. El recomano molt. el meu personatge preferit és la Frida, m'encanta perquè la trobo divertida. A més li agrada la fotografia, com a mi. Però també m'encanta escriure històries. Pero l'Anna també té una cosa en comú amb mi..que noes decideix mai!Quina casualitat, no?

    ResponElimina
  7. Hola, sóc la Lola Santamaria de l'escola Infant Jesús. A quest llibre ha estat molt interessant i divertit. Tracta de que en l'escola de la Anna hi hagut una invasió d'ànecs i tenen que resoldre el problema. Jo el recomanaria moltíssim perquè segur que passaràs una bona lectura.

    ResponElimina
  8. Hola a tothom! Sóc la Mireia López de l'escola Jesuïtes el Clot. Aquest llibre m'ha agradat molt! Ha sigut molt interessant a l'hora de solucionar el problema dels ànecs. Recomano tota la col·lecció de "Anna Ànec". El dono quatre estrelles.

    ResponElimina
  9. Hola sóc el Guille de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'agrada però es fa molt pesat en el problema.No o recomano

    ResponElimina
  10. Hola soc la Niar Rodríguez Martin de Jesuïtes Bellvitge. Ma agradat molt aquest llibre perquè ha a estat divertit .El recomano a tots els que els agrada passar una bona estona.

    ResponElimina
  11. Hola sóc l´Aina de l´escola Infant Jesús.
    No m´ha agradat aquest llibre perquè és molt avorrit. Als que els agradin els llibres d´Ànecs els i agradara , pero a mi no.

    ResponElimina
  12. Hola,sóc l'Anna Hernàndez de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest conte és molt xulo i a mi m'ha ajudat a perdre la por.Us el recomano si teniu por a alguna cosa o situació.

    ResponElimina