Jo, Elvis Riboldi i Murfi l'extraterrestre

Autor: Bono Bidari
Col·lecció: Jo, Elvis Riboldi
Editorial: La Galera

Un OVNI cau a Icària, i només l'Elvis y el Boris ho veuen. De l'aparell surt en Murfi, un extraterrestre perdut. L'Elvis i el Boris intentaran ajudar-lo a tornar al seu planeta... i, mentre, a passar desapercebut en el nostre, per a què no sigui descoberto i convertit en un experiment científic.

15 comentaris:

  1. Hola soc el Marc de l´escola del Clot.
    M´ha agradat molt aquest llibre perquè es com tots els altres llibres de l´Elvis Rivoldi,parla de coses extremes.Va d´un extraterrestre que va entrar a la terra.La part que més m´ha agradat a sigut quan entren al despatx de la Jenifer (la seva professora)i es posen tot d´armes com pistoles,bombes i fa gracia quan ho veus i la part que no m´ha agradat mes a sigut quan....Era broma aquest llibre m´ha agradat molt os el recomano

    ResponElimina
  2. hola soc la Júlia Sánchez de l'escola Jesuïtes del Clot
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè a part de fer tonteries també ensenya que els extraterrestres no els tenim que veure com a monstres, sinó com veuriem a un nou animal.

    ResponElimina
  3. hola sóc el daniel. aquest llibre a sigut molt xulo i molt distret es molt interesant i divertit i per primera vegada que veig aquest llibre expliquen els personatjes. el recomano

    ResponElimina
  4. Hola!
    Sóc la Laia de l'escola del Clot.
    És molt divertit, va de que ve un exraterrestre que d'una raça desoneguda i passen moltes històries. No ho explicaré perquè no vull fer "spoiler".

    ResponElimina
  5. M'ha agradat molt perquè l'elvis és un en divertit i aquest llibre és super entretingut.L' extraterrestre és molt misterios.

    ResponElimina
  6. Hola!!!
    Sóc la Chloe de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi.I aquest llibre m'ha agradat.Perquè és molt divertit.Tracta de que aterra un extraterrestre a Icaria i el Boris i l'Elvis intentan descobrir d'on ve. El recomano perqué és molt xulo.

    ResponElimina
  7. Hola, soc l´Oscar de l´escola Jesuïtes sant Gervasi
    M´a encantat aquest llibre perquè es super guai, molt entretingut i de molta emocio
    Os el recomano.

    ResponElimina
  8. Hola soc la Candela de Jesuïtes educació escola Infant jesús. M`ha Agradat molt perquè ha sigut molt interessant i entretingut i els personatges t´ho fan passar molt bé.

    ResponElimina

  9. Hola! sóc el Cesc de Claver Jesuïtes lleida.
    Aquest llibre és molt xulo! M’ha agradat perquè és un llibre que s’enten perfectament i que te una mica de còmic

    ResponElimina
  10. Hola em dic Oscar de l´escola infant jesus, la paraula clau per descriure aquest llibre es to guai
    os el recomano

    ResponElimina
  11. Hola a mi m´a agradat molt aquest llibre em sembla molt divertit i graciós el recomano a tota la gent que lis agraden els llibres de Elvis Riboldi a mi personalment es el que mes m´a agradat de Elvis Riboldi estic segur que li agradara a molta gent adeu.

    ResponElimina
  12. Hola hem dic Mar Martínez Berenguer i vaig a al'escola Jesuïtes del clot.
    A mi m'agradat bastant perquè fa molt riure i és molt "happy flowers", però no m'agradat perquè a vagades no entenia el que deien i hi ha paraules "rares".

    ResponElimina
  13. Hola a mi aquest llibre m'agradat molt perquè es com E.T i si os agraden els marcians i llibres de comèdia es el vostre llibre.

    ResponElimina
  14. Hola em dic Gabriel aquest llibre m'ha semblat molt divertit el recomano perquè es molt gracios i surt un extraterrestre i passan moltes aventures.

    ResponElimina
  15. Hola em dic Gabriel aquest llibre m'ha agradat perquè es molt divertit jo el recomano perquè se molt gracios i ha un extraterrestre i pasan aventures.

    ResponElimina