Ha nascut una estrella

Autor: Aurora Marsotto
Col·lecció: Escola de dansa
Editorial: La Galera

La Violeta ha superat la duríssima prova d'accés a l'escola de dansa i ara viu a l'escola amb altres nois i noies que han vingut d'arreu del món per a estudiar-hi dansa, cant i música. L'escola de teatre amaga molts secrets i la Violeta i els seus amics estan disposats a descobrir-los tots!

"I va començar l'espectacle: els llums es van apagar gradualment i va aparèixer el director d'orquestra que el públic va acollir amb un llarg aplaudiment. La música de Txaikovski va començar a sonar per la platea i, mentre la sala es quedava completament a les fosques, es va aixecar el teló." 

A les últimes pàgines del llibre trobareu el "Diari de la Violeta", amb consells per a les joves ballarines (com lligar-se les sabatilles de ballet, com recollir-se els cabells...) i altres informacions sobre la història de la dansa o sobre ballarines famoses.

15 comentaris:

  1. Hola,sóc la Núria Galmán de la escola del Clot.El llibre de la Aurora Marsotto ha sigut molt xulu, però és podria millorar una mica més.Ha estat bé aquest llibre.

    ResponElimina
  2. Hola, sóc la Carla Monleón de l'escola Joan23.El llibre de la Aurora Marsotto ha estat molt bé i si t'ha agrada el ballet et donan trucs. M'agrat molt aquest llibre:)

    ResponElimina
  3. Hola sóc l´Alelí de l´escola joan 23
    La Violeta és una noia que li agrada molt ballar. Després s´he nadona que el vall és una cosa molt dura i que necessita molt esforç.
    Ami m´ha semblat un llibre molt xulo de llegir.
    Ho recomano a la gent que li agrada molt ballar com a mi

    ResponElimina
  4. Hola, sóc la Gemma Sorigué de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat perquè passen petites coses que són emocionants. Aquest llibre tracta de que la Violeta ha pogut entrar a l'escola de dansa i ha conegut a altres nois i noies que l'acompanyaran a aquesta aventura, us el recomano.

    ResponElimina
  5. Hola soc la Maria de Jesuïtes Educació.
    Aquest conte m'ha agradat però s'embolicava una mica i llavors em costava entendre-ho,i m'havia de a començar la pagina.

    ResponElimina
  6. Hola sóc la Irene de Jesuïtes Bellvitge.
    Aquest llibre m'agrada perquè m'agrada la dansa.
    Jo no el recomano perquè li falta una mica de coherència i per això no senten molt.

    ResponElimina
  7. Hola sóc l'Emma, de l'escola del Clot.
    Aquest llibre m'ha agradat perquè parla del ballet i a mi m'agrada molt ballar. li poso un 1.000.000.000.000.000.000.000.

    ResponElimina
  8. soc la montse de l´escola jesuites del clot el llibre no magradat com m´esperava pensava que seria més entretingut . Va d´una escola de dansa a la que entra una noia que o fa molt be .

    ResponElimina
  9. Sóc la Federica de Sarrià. Aquest llibre m'ha agradat perquè a mi m'agrada ballar i aquest llibre es tracta d'això.

    ResponElimina
  10. Hola soc la Blanca Mañas de la escola Infant Jesús.
    M'ha agradat molt perquè és divertit , i si t'agrada el ballet t'agradarà encara més.
    Està molt bé perquè té bastants dibuixos.

    ResponElimina
  11. Sóc l´Aina de l´escola infant jesus.
    M´a agradat molt aquest llibre perqué m´agrada molt la dansa. La Violeta passa una gran aventura , amb les seves amigues a l´escola de dansa. jo el recomano a la gent que li agradi el ballet.

    ResponElimina
  12. Hola, soc la Martina Bueno de l'escola Infant Jesus.
    Aquest llibre no m'ha agradat perqué es molt avorrit i lent.
    No el recomeno si sou persones mogudes i inquietes

    ResponElimina
  13. Aquest llibre no m'ha agradat gaire perquè se m'ha fet molt avorrit. Jo no el recomano.

    ResponElimina
  14. Hola soc la Mar de l`escola infantjesus i a mi aquest llibre m'ha agradat aquest llibre perque a vegades em fa riure i perque m`encantanta la dansa . I li recomano a la gent que li agrada ballar .

    ResponElimina
  15. Hola,soc la Marta de l'escola Infant Jesus. A mi no m'ha agradat perquè parla tot el rato del mateix,no era molt interessant el que deia i no tenia molt misteri.

    ResponElimina