La corona d'or de Venècia

Autor: Sir Steve Stevenson

Col·lecció: Agatha Mistery
Editorial: La Galera


L'Agatha i el Larry Mistery segueixen la pista de l'antiga corona d'or que utilitzava el Dux quan Venècia es troba en el moment de màxima esplendor. Algú l'ha robat durant les festes del cèlebre Carnaval de la ciutat. Entre màscares, nobles decadents i persecucions, els Mistery també triomfaran en la seva primera aventura italiana.

13 comentaris:

  1. Soc Javier Arrimada de l'escola joan23 de Jesüites de Bellvitge.

    A mi no m'ha agradat molt perque m'ha semblat massa llarg, però, ho recomano per els que lis agrada el misteri.

    ResponElimina
  2. Hola, sóc la Gemma Sorigué de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat perquè la protagonista ha resolt el misteri molt ràpid. El llibre tracte de que a un senyor li han robat la corona i l'Agatha i el seu cosí han d'averiguar qui a sigut, us el recomano.

    ResponElimina
  3. Soc el Dani Velasco de la escola Joan XXIII.
    A mi no m´ha agradat el libre perque a vegades no ho entenia i sem va fer molt llarg.

    ResponElimina
  4. Hola sóc el Blai de Jesuïtes Bellvitge. En aquest llibre sempre estan d´aventuras per el món. Aquest cop ha passat seu, al seu cosí Marco li han robat una tetera de plata, així que van començar a investigar sobre el lladre. En la informació posava que anava cap a Venecia.
    HO recomano a la gent que li agrada viatjar

    ResponElimina
  5. Hola sóc l'Andrea de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Una corona,un misteri i uns nois,ho barretgem tot molt bé i.... pim! El nou llibre de Agatha Mistery.

    ResponElimina
  6. Hola,sóc l'Alejandro Sánchez Lorencio,de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre no és ni la meitat d'interesant del que m'imaginava.Aquest llibre és com un petit trencaclosques,que al final,quan ho has acabat,saps qué és.Aquest llibre el recomanaria per a tot tipus de presones.I recordeu això:res és el que aparenta.

    ResponElimina
  7. Hola, sóc la Jimena Pla de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat moltíssim perquè tracta d'un robatori amb molt d'ingeni. Jo recomano molt aquest llibre a les persones a les que els hi agraden la novel·la negra. No os decebreu.

    ResponElimina
  8. Hola em dic Adriano Gil i soc de l`escola Jesuites Bellvitge jo aquest llibre el recomanaria perquè és molt misteriós.Gracies

    ResponElimina
  9. Hola em dic Kevin,de la escola de Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'ha agradat perquè és de misteri.En el llibre busquen la corona d'or de Venècia.

    ResponElimina
  10. Hola soc la Naiara Rodríguez de Jesuïtes Bellvitge.No m´agradat gens ,perquè no l'he entés. No el recomano a ningú

    ResponElimina
  11. Hola sóc la Lucía ,de l'esscola Jesuïtes del Clot.Aquest llibre m'ha agradat perquè tracta sobre:L'Agatha i el seu cosi han de resoldre un cas que va sobre que ha desaparegut la corona del dux de Venecia

    ResponElimina
  12. Hola sóc la Mar de l'escola Jesuïtes del Clot. Molt guai però al final és una mica rotllo. El recomano! Molt xulo. Té un toc màgic. AQUEST LLIBRE MOLA!

    ResponElimina
  13. Hola, sóc el Victor de l'escola Jesuïtes Bellvitge. A mi m'ha agradat aquest llibre.El recomano als que els agradi el misteri.

    ResponElimina