Assassinat a la torre Eiffel

Autor: Sir Steve Stevenson
Col·lecció: Agatha Mistery
Editorial: La Galera

Aquesta vegada, l'Agatha i en Larry s'han d'ocupar ni més ni menys que... d'un cas d'assassinat! Un important diplomàtic rus ha estat mort dalt de tot de la Torre Eiffel. Els dos cosins de seguida es posen a seguir el rastre de l'assassí. Només tenen una pista, les últimes paraules de la víctima: «rosa vermella». N'hi haurà prou amb la perspicàcia de l'Agatha per trobar el culpable en una gran ciutat com París?

18 comentaris:

  1. Hola,sóc l'Alejandro Sánchez Lorencio i vaig a l'ecola Jesuïtes Bellvtge. Aquest llibre és molt intrigant, perquè no saps què passarà després.També perquè és molt original.Jo el recomanaria a tot tipus de lector,però el que si us asseguro és que si el llegiu, no podreu parar mai.

    ResponElimina
  2. Hola, sóc la Gemma Sorigué de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat perquè la protagonista (Agatha) resolt els casos d'una manera sorprenent, us el recomano.

    ResponElimina
  3. Hola, sóc l'Iker Vicente Beltrán de l'Escola Del Clot. Aquest llibre m'ha agradat perquè el misteri és molt xulo també perquè anava relacionat amb la meva vida, us el recomano.

    ResponElimina
  4. Hola sóc Pablo Rodríguez Malagon de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre no m'ha agradat molt.Al principi t'enganxa una mica, però després es feia una mica llarg.No es com m'esperava.

    ResponElimina
  5. Hola! Sóc la Mireia López Muñoz, de 5èB NEI. Vaig a l'escola Jesuïtes el Clot. Recomanació:
    M'ha agradat, però no és el millor llibre que he llegit. La història era una mica avorrida. Li recomano a les persones que els agradin molt els misteris.

    ResponElimina
  6. Hola sóc el Blai de l´escola Jesuïtes Bellvitge.
    Aquest llibre és interesant per què quan comences a llegir el llibre diuen que e president de París ha sigut assasinat.
    Ho recomano a la gent que li agrada viatjar i eel misteri.

    ResponElimina
  7. Hola soc el Xinxuan Dai del jesuïtes Belvitge. M'ha agradat molt perquè t'ensenya a com actuaren un moment de assessinat , misteri...
    Recomano aquest llibre als nens i nenes que els hi agradin el misteri.

    ResponElimina
  8. Hola jo sóc la Belén Flores del Jesuïtes Bellvitge.
    A mi no m'ha agradat aquest llibre perquè era una mica avorrit, i es feia molt pesat. Però hi ha molt de misteri, i aixó m'ha agradat.

    ResponElimina
  9. Hola jo sóc la Luna Arànega del JesuÏtes el clot.
    A mi no m'agradat molt aquest llibre pero tampoc no es dels llibres que menys man aradat.
    Els qui lis agraden molt el misteri us el recomano.

    ResponElimina
  10. Hola soc la Nerea de la esvccola del clot
    no m'ha agradat gens per que cuan lleguia sem fella etern
    no us el recomano,
    sin algu o bol veure que ho miri
    pero es molt de misteri pero no es el que magrada.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracies Nerea perque jo mel acavo de comencar avui i de moment mesta agradant no se si segueixo llegin m´ha agradara.

      Sóc la Bruna de l´escola del colt.

      Elimina
  11. Hola em dic Naiara Rodríguez Martin de Jesuïtes Bellvitge. M'agrada molt aquest llibre perquè es molt misteriós però ja saps qui es l'assassí ja que al principi, ja tens sospites.

    ResponElimina
  12. Hola em dic Adriano i sóc de l´escola Jesuites Bellvitge.Jo aquest llibre el recomanaria perquè no saps qué passarà continuara...

    ResponElimina
  13. Hola sóc l'Arnau Píriz Fosch de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi
    Aquest llibre m'agrada molt perquè m'agrada molt el misteri.
    No m'agrada els capitols tan llargs i que no hi hagin dibuixos.
    Tot lo demes m'encanta

    ResponElimina
  14. Hola sóc la Lucía de l'escola Jesuïtes del Clot.Aquest llibre m'ha agradat perquè, m'impresiona com l'Agatha , el seu cosí Larry i el seu m'ajordom resolen misteris.

    ResponElimina
  15. Hola em dic Kevin, de l'escola de Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre m'ha agradat perquè és de misteri. I al llibre busquen el culpable del assassinat d'un diplomàtic rus.
    Ho recomano perquè diu totes les hipòtesis que tenen i al final resolen el misteri.

    ResponElimina
  16. Hola, sóc el David de l´escola Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre el recomanaria a les persones a les que els agradin les històries de misteri. Si sou una d'elles, aquest és el vostre llibre|

    ResponElimina
  17. Hola, sóc l'Alba de l'escola Infant Jesús.Aquest llibre m'ha agradat molt que la historia passi a París , també m'agrada molt que els dos siguin detectius i van buscant pistes per Londres i també a París

    ResponElimina