Assassinat fora de temporada

Autor: Jaume Cela / Juli Palou
Col·lecció: La formiga
Editorial: Animallibres

Què pot haver-hi al darrere d’un noi misteriós que fa autoestop i desapareix de cop i volta? A la Xarloca tot això li fa mala espina, i més quan, l’endemà, descobreix el noi a la portada d’una revista de moda. Però vés amb compte on et fiques, Xarloca, o d’aquest laberint en pots sortir ben escaldada!

5 comentaris:

  1. Hola em dic Joel Castillo soc de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
    A mi m'agrada el llibre perquè és intrigant i pot ser divertit.Va molt be per fer lectura

    ResponElimina
  2. Hola em dic Berta Planas no m'hagradat molt aquet llibre , perque no l'entenía , però crec que una altre persona li pot agradar molt .

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Montse de Jesuïtes el Clot.
    Aquest llibre no m'ha agradat gaire, tracte de que un model molt famós fa autoestop i l'agafen una família de Catalunya i el persegueixen uns homes i al final el maten.
    No el recomano.

    ResponElimina
  4. Hola em dic Laia Delgado i vaig a l'escola de Clot.A estat força bé.Perquè a mi m'agrada l'intriga.Anava sobre una família que un home va fer autostop i que era estanger,però,la seva mare era catalana i el pare alemany i que van anar a viure a Bremen.I el l'home es deia Franz.El Franz va anar al lavabo i el van amaneça per una perla màgica.I el van matar amb una navalla.I li he fiquat 4 estrelles.

    ResponElimina
  5. Hola sóc la Alba de l´escola jesuites del clot, a mi no m´agradat aquest llibre parquè ja quan començava no era del que jo mesparava

    ResponElimina