Agu Trot


Autor: Roal Dahl
Col·lecció: L'Odissea
Editorial: Estrella Polar

El títol al revés diu tortuga. Explica l'història de dos veïns vellets. El veí de dalt estima la veïna de sota i ella també l'estima però espera que l'home li digui primer. En Hoppi, el veí pensa que ell estima més la seva tortuga, perquè cada dia la mira de dalt a baix i la pesa tota preocupada perquè no creix, i n'està gelós. Al final el veí s'inventa un pla per conquistar la veïna. És una idea brillant per fer "créixer" la tortuga i fer contenta la seva estimada.

4 comentaris:

 1. Hola sóc la Sonia una alumne del Clot .
  A mi m'ha agradat moltíssim aquest libre perquè el que pot arribar a fer una persona per a tú es increíble. Jo no sabia que existía l'idioma tortuga i en aquest libre he descobert que si que es parla tortuga. AGU TROT, AGU TROT significa TORTUGA, TORTUGA

  ResponElimina
 2. Hola soc Jorge Lorenzo Pacheco de l'escola Joan23 de bellvitge.
  Aquest llibre m'ha agradat molt perquè té coses que primer no saps perque està passant però després l'entens tot quan arriba el final.Recomano això a la gent que li agradin les coses sense lògica.

  ResponElimina
 3. Hola sóc la Berta de l'escola de Jesüites el Clot .

  Aquest llibre m'ha agradat molt .

  Es una història molt bonica. D'un senyor que está tant enamorat de la seva veïna que inventa un pla per casar-se amb ella.

  ResponElimina
 4. Soc la Maria de Jesuites Bellvitge.
  M'ha agradat perque es molt curt i m'ha donat temps en llegir-me'l en una classe

  ResponElimina