A la caça del tresor a Nova York

Autor: Sir Steve Stevenson
Col·lecció: Agatha Mistery
Editorial: La Galera

El Nadal és a les portes i els cosins Mistery volen a Nova York per participar en la Gran Caça, la mítica competició en què els detectius de les millors agències del món es desafien a una cursa d'enigmes. Aviat, però, l'Agatha descobrirà que algú vol aprofitar l'acte per donar... el cop del segle!Amb el llibre, de regal, el passaport de l'Agatha Mistery.…

8 comentaris:

  1. Hola, sóc la Gemma Sorigué de l'escola Infant Jesús. Aquest llibre m'ha agradat perquè és molt interessant i molt emocionant. El llibre tracta de que L'Agatha i el seu cosí van a Nova York per a participar en la "Gran Caça", és una competició que i van les millors agencies de detectius del món, us el recomano.

    ResponElimina
  2. Hola soc l' Anna casas de l'escola Infant Jesus. A mi no m' ha agradat gens aquest llibe perquè és una mica aborrit i quan començes a llegir cada cop entens menos el que passa a la historia. No us el recomano gens.

    ResponElimina
  3. hola soc la Nerea del colegí escola del clot
    aquest llibre no m'ha agradat gens per que es de misteri pero no es el misteri que a mi m'hagrada

    ResponElimina
  4. Hola sóc la Lucía de l'escola Jesuïtes del Clot.
    Aquest llibre m´ha encantat, va sobre que en Larry i l'Agatha s'en van a un concurs, a la "Gran Caça",una competició de detectius de tot el món però...

    ResponElimina
  5. Hola, sóc la Maria de l'escola JesuÏtes Bellvitge. Recomano aquest llibre a tothom a qui li agradi el misteri. És molt xulo! Et trobaràs amb enigmes que hauràs de resoldre tu mateix i dels que també podràs comprovar si els has encertat o no.
    T'atreveixes a provar?

    ResponElimina
  6. Hola soc el Tomás de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi. Recomano aquest llibre a qui li agradi molt el misteri. T'agradaria llegir-lo

    ResponElimina
  7. Hola,sóc la Paula de l'escola Infant Jesus. Ami no m'ha agradat perqué ami m'agrada el misteri però tota la estona es una mica avorrit.

    ResponElimina
  8. Sóc l'Anna e l'escola Infant Jesús. Aquest llibre és molt intrigant i a la vegada interesant. El recomano molt ja que comencen amb un misteri i l'acaben solucionant però, és el mateix misteri ??
    Ja ho descobriràs, t'animo a llegir-lo !!

    ResponElimina