El templo del sol

Autor: Hergé
Col·lecció: Las aventuras de Tíntin
Editorial: Juventud

Tintín y el capitán Haddock acompañados del inseparable Milú han viajado hasta Perú en busca del profesor Tornasol, que ha sido raptado por haberse atrevido a ponerse la pulsera de la momia inca Rascar Capac. Tintín descubre al profesor en el carguero Pachamac, pero no logra liberarlo. Las pistas les llevarán a hacer un largo viaje en compañía de Zorrino, un chico indio, a través de las montañas de los Andes y la selva hacia un templo secreto de los incas.

5 comentaris:

 1. Hola soc el Victor i m'ha agradat molt

  ResponElimina
 2. hola soc el Victor Blanquet i m'he sentit el prota

  ResponElimina
 3. Hola soc el Marc Martínez de la escola Jesuïtes Bellvitge. M´ha agradat però podria està millor. Té moltes aventures i rises. Ho recomano per la gent que li agradi el còmics.

  ResponElimina
 4. ¡Hola! Sóc l´ Hugo Domínguez de JesuÏtes Bellvitge.Jo recomano aquest llibre a qui els hi agradi l´aventura i la emoció perque han capturat a un amic i el camí per trobar-lo es molt llarg i difícil

  ResponElimina
 5. Sóc jo,Alejandro Sánchez Lorencio,de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'ha agradat menys que altres que m'he llegit,vull dir,que no m'ha semblat tan divertit com hem van dir,peró si hem quedés amb alguna cosa que m'hagi agradat,sense cap mena de dubtes,les llames,perquè fan molta gràcia quan li escupeixen al capità Haddock.
  Ho recomanaria a tothom qué ho vulgui llegir.Adéu,i fins la próxima vegada.

  ResponElimina