El templo del sol

Autor: Hergé
Col·lecció: Las aventuras de Tíntin
Editorial: Juventud

Tintín y el capitán Haddock acompañados del inseparable Milú han viajado hasta Perú en busca del profesor Tornasol, que ha sido raptado por haberse atrevido a ponerse la pulsera de la momia inca Rascar Capac. Tintín descubre al profesor en el carguero Pachamac, pero no logra liberarlo. Las pistas les llevarán a hacer un largo viaje en compañía de Zorrino, un chico indio, a través de las montañas de los Andes y la selva hacia un templo secreto de los incas.

10 comentaris:

 1. Hola soc el Victor i m'ha agradat molt

  ResponElimina
 2. hola soc el Victor Blanquet i m'he sentit el prota

  ResponElimina
 3. Hola soc el Marc Martínez de la escola Jesuïtes Bellvitge. M´ha agradat però podria està millor. Té moltes aventures i rises. Ho recomano per la gent que li agradi el còmics.

  ResponElimina
 4. ¡Hola! Sóc l´ Hugo Domínguez de JesuÏtes Bellvitge.Jo recomano aquest llibre a qui els hi agradi l´aventura i la emoció perque han capturat a un amic i el camí per trobar-lo es molt llarg i difícil

  ResponElimina
 5. Sóc jo,Alejandro Sánchez Lorencio,de l'escola Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'ha agradat menys que altres que m'he llegit,vull dir,que no m'ha semblat tan divertit com hem van dir,peró si hem quedés amb alguna cosa que m'hagi agradat,sense cap mena de dubtes,les llames,perquè fan molta gràcia quan li escupeixen al capità Haddock.
  Ho recomanaria a tothom qué ho vulgui llegir.Adéu,i fins la próxima vegada.

  ResponElimina
 6. Hola em dic Adrián Sánchez i sóc de l´escola Jesüites Bellvitge. M´ha agradat aquest llibre perquè t´intigra molt. Aquest llibre va de que rapten a un personatge i se le´n porten. Els seus dos amics an a per ell i al final el recuperen. Aquest llibre es molt devertit.

  ResponElimina
 7. Hola¡¡Em dic Dani i soc de la l'escola del clot. Aquest llibre perquèa mi les aventures m'hagraden molt i aquest llibre que li encanten les aventures,és seu

  ResponElimina
 8. Hola em dic Joan de la escola del Clot .El còmic m'ha agradat molt perquè té moltes aventures.El Tintin quan arriben al Templo Del Sol els Incas que es una tribu, el volen matar i li pregunten a quin dia i a quina hora el volen que el matin .Quan arriba el dia hi ha un eclipse i no el poden matar.Us el recomano.

  ResponElimina
 9. Hola em dic Erik , el comic es molt divertit . Va sobre el Tintín que va en busca del temple maya ( temple del sol) i coneix a un nen . Troben els mayes peró els mayes els volen matar finalment per salvarse hi ha un eclipsi i es creuen que ha estat en Tintín. En Tintín i en Milu criden al cel i tot torna a la normalitat . Els mayes els donen un tresor i tornen a casa.

  ResponElimina
 10. Hola soc el Dani de la escola jesuites del cot. Aquest llibre és molt xulo perquè a mi les aventures m'hagraden molt i aquest llibre que li encanten les aventures,és seu

  ResponElimina