Coolman i jo

Autor: Rüdiger Bertram
Il·lustrador: Heribert Schulmeyer
Col·lecció: Coolman i jo
Editorial: Bromera
Kai és un jove aparentment normal. I ho seria, de fet, si no tingués sempre al costat Coolman, un heroi a qui només ell pot veure i que sempre l’embolica en situacions compromeses que el condueixen al desastre. Però no és mai culpa d’en Coolman! Amb un cap de setmana sense els pares per davant, una germana gran que planeja una festa espectacular i un ball de disfresses a l’escola al qual en Kai se suposa que ha d’anar vestit d’albergínia, només hi ha una cosa que el nostre protagonista pot fer: emigrar. O enfrontar-se a la situació amb valentia... i amb en Coolman!

3 comentaris:

 1. Hola, em dic Gerard de Jesuites Bellvitge.Aquest llibre m,ha agradat perquè el Coolman és molt graciós i fa moltes trastades.Ho recomano a qui li agradi el humor

  ResponElimina
 2. Hola, em dic Carla i soc de Jesuïtes Bellvitge.
  M'ha agradat aquest llibre perquè parla de molts temes diferents com per exemple mudar-se o fins tot un dia normal al'escola!
  Jo el recomanaria a tothom.

  ResponElimina
 3. Hola soc el marc de jesuïtes Bellvitge.Aquí li agradi el humor i la por es perfecte per tu,aquest llibre fa una mica de tonteries i és de por!

  ResponElimina