El misterio del futbolista secuestrado

Autor: Jordi Sierra i Fabra

Col·lecció: Amadeo Bola... Detective
Editorial: La Galera

Amadeo Bola, detective de una importante compañía de seguros, tendrá que enfrentarse en esta ocasión a un caso de secuestro. El famoso astro del balón Gustavinho ha desaparecido sin más pista que una nota de rescate amenazadora. Sólo faltan veinticuatro horas para la gran final y sin su participación su equipo parece perdido. La presión que sufre nuestro sagaz detective será brutal: todos son hinchas del futbolista, desde su jefe hasta sus dos vecinas. ¿Será capaz el olfato de Amadeo de resolver este difícil misterio?

14 comentaris:

  1. HOla sóc el Joan de l´escola del clot.
    Aquest llibre m´agradat per dibersio i misteri.
    Os recomano que o so llegiu

    ResponElimina
  2. Hola soy el Nel de el colegio Claver Raïmat,yo creo que este libro es muy bonito porque el personaje que ha gustado más ha sido el Detective.
    yo lo recomendaria a la gente que le gusta el misterio.

    ResponElimina
  3. Hola soc el Joan Fuentes, os recomano aquest llibre pels que juguin a futbol.

    ResponElimina
  4. Sóc el Marc Vegas del Jesuïtes Bellvitge.Recomano molt aquest llibre si t'agrada el món del futbol els misteris.És olt emocionant poder agafar el teu propi camí.

    ResponElimina
  5. sóc la montse de l´escola jesuites del clot el llibre no m´agradat gaire , m´esperaba algu més emocionant . El llibre anava que l´avien saqurestat al jugador de futbol gustavinho y el detective amadeo bola es va encarregar del cas .

    ResponElimina
  6. Hola em dic Adrián Sáncez sóc de l´escola Jesuïtes Bellvitge .M´ha agradat aquest llibre perqué és d´un futbolista que és molt bo i l´an raptat .Quan s´acaba tu vols llegir-ho una alta vegada.

    ResponElimina
  7. Hola soc el Marc Royo.
    M´ha agradat molt el llibre perquè per començar m´agraden els llibres de misteri... i molts mes exclar,i va de que el detectiu Amadeu d´una empresa molt important,pues que en Gustavinho el famos astre del la pilota, havia desaparegut havien ficat una nota
    d´amenaça.

    ResponElimina
  8. Hola em dic Kevin, de l'escola de Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre m'ha agradat perquè és un llibre de misteri.I té diferents finals i en el llibre busquen a un jugador raptat.

    ResponElimina
  9. Hola soc el Dani de la escola del clot.A mi aquest llibre m'hagradat perquè a mi els llibres de detectiu m'encanten perquè al principi no sap qui és el fubolista i estàs pendent a que ha sàpigues.

    ResponElimina
  10. Hola, sóc l'Adrià de l'escola Jesuïtes Bellvitge.A mi m'ha agradat molt aquest llibre. Jo el recomano perquè és molt divertit, sobretot el recomano als que els agrada el futbol. És el llibre ideal!

    ResponElimina
  11. Hola, sóc el Pau de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi. Per a mi aquest llibre és molt xulo, és una mica de futbol hi ha mi m'agrada el futbol.També va de misteri i pots triar si llegir més o menys.

    ResponElimina
  12. hola sóc el pablo de l'escola infant Jesus .Crec que aquest llibre és molt divertiti interessant.Ho recomano a totes les persones que li agradin el misteri

    ResponElimina
  13. hola sóc el pablo de l'escola infant Jesus .Crec que aquest llibre és molt divertiti interessant.Ho recomano a totes les persones que li agradin el misteri

    ResponElimina
  14. Hola soc el Pablo de la escola Infant Jesus aquest llibre m'agrada molt perque pots escollir el final qu volguis
    Ho recomano: )

    ResponElimina