Ottolina i la Gata Groga

Autor: Chris Riddell
Col·lecció: Ottolina
Editorial: Cruïlla 

Els pares de l'Ottolina sempre són de viatge i ella viu amb un ésser pelut molt simpàtic. Entre tots dos es fan un fart de riure i desemmascaren una banda de lladres de gossos.

22 comentaris:

 1. Hola sóc l'Ona López dse l'ecola Jeuïtes el clot, aquest llibre és: emocionant, interessant, divertit i el Chris Riddell ha tingut molta imaginació en escriure aquest llibre tan "guay"!!!!!!!!!!( :) (: )

  ResponElimina
 2. Hola soc la Mar sánchez de l'escola del Clot.
  Aquest llibre no m'ha agradat perquè no l'he entès peró es divertit,pels colors

  ResponElimina
 3. Hola soc la Sandra Romeu de l'escola del clot,m'ha agradat molt perquè els gosos desapareixen i tambè m'ha agradat perquè mágraden els llibres de misteri.

  ResponElimina
 4. Hola soc la Martina Freire de l'escola del clot.
  M' ha agadat molt perquè a sigut molt entretingut, nomès m'he llegit dos llibres de la col.leció de la Ottolina i m' han agradat els dos.

  ResponElimina
 5. Hola sóc la Júlia del Col·legi Claver de Raimat.
  Aquest llibre és molt divertit, perquè els personatges que hi surten són graciosos.El recomano a tots els nois i noies que els agradi el misteri.

  ResponElimina
 6. Hola soc la Mar Otero del Jesuties Bellvitge.
  Aquest llibre m ha agradat molt peo podria teniruna mica mes de lletra.
  El recoano a la gent que li agradin els llibres amb poca lletra

  ResponElimina
 7. Hola sóc la Carla de Jesuïtes Bellvitge i aquest llibre ha sigut més interessant del que m'esperava. Ha sigut una historia molt commovedora intrigat vull dir, una autentica obra d'art. El recomano a la gent que l'hi agradi la intriga. Espero que us agradi tant com a mi.

  ResponElimina
 8. Hola sóc l'Abril de Jesïtes el Clot i m'ha agradat ml aquest llibre perquè és molt divertit divertit i sobretot en Sr.Munroe. Espero que us agradi tant com a mi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ResponElimina
 9. És molt interessant perquè hi ha un lladre que va roban les joies de tothom i també van desapareixent els gossos de les dones

  ResponElimina
 10. Hola! Sóc la Mireia López de l'escola Jesuïtes el Clot. Vaig a 5èB. Recomanació:
  M'ha agradat! És molt visual! M'ha agradat perquè és de misteri i a mi m'agrada molt el misteri. El recomano.

  ResponElimina
 11. Hola!!!
  Sóc la Laia Massana de l'escola Jesuïtes el Clot.
  És divertit, es llegeix ràpid perquè a ha molts dibuixos i poca lletra. No havia llegit mai cap llibe d'aquesta col.lecció.

  ResponElimina
 12. Hola, em dic Martina, de l´escola Infant Jesús de Sant Gervasi. Aquest llibre és misterios i intrigant. El recomano a la gent que els agradi el misteri. És fácil de llegar, molt distret.

  ResponElimina
 13. Hola soc la Nerea,l'escola del clot.
  Aquest llibre m'encanta per que es misteriós, quan el llegia em ficava a la pell
  de la Ottolina.
  os el recomano.

  ResponElimina
 14. Hola, sóc la Paula Martínez de Jesuïtes Bellvitge.
  És un llibre xulo. Jo el recomano a les persones perquè està interesant. A mi m'ha enganxat bastant i quan pares de llegir-lo t'entren ganes de continuar fins que s'acabi.

  ResponElimina
 15. HOLA SÓC L'ANNA HOMPANERA DE JEUITES BELLVITJE I M'HA AGRADAT OLT AQUEST LLIBRE PERQUÈ ÉS DE MISTERI I ALGUNA VEGADA FA GRACIA.
  JO RECOMANO QUEST LLIBREPER A LA GENT QUE LI ARADA EL MISTERI.

  ResponElimina
 16. Hola soc la Nayara. La part que més m´ha agradat és quan el senyor Mounroe arresta a la Tina i la lliga molt fort, li dóna dues volts a les pates dues voltes a les ales i tres voltes al bec ie queda tota l´estona mmm, mmm...

  ResponElimina
 17. Jo crec que aquest llibre ha estat molt entretingut,crec que si us llegiu aquest llibre passareu una bona estona!

  ResponElimina
 18. Hola sóc Lauara Caballero de l´escola Jesuït Bellvitge.Recoanho aquest llibre perqué é molt divrit i et fa que no puguis parar de riure

  ResponElimina
 19. Per a mi aquest llibre té molt poa lletra i es pot llegir en una hora o menys. És molt divertit i té unes il·lustracions molt boniques.

  ResponElimina
 20. Hola , soc la Blanca Mañas de la escola Infant Jesús.
  Aquest llibre m'ha encantat! Té molts dibuixos i es llegeixen molt ràpidament , però a la vegada té moltes sorpreses i moltes coses divertides...
  L'autor, no se qui és però el felicito!

  ResponElimina
 21. Hola soc el Pau de la escola Infant Jesus.
  M´agradat perqué era mig de misteri i aventures.M´agrada l´argument de la historia de que la Ottolina descobreix el lladre de mascotes. El recomano a tothom

  ResponElimina
 22. Hola sóc l'Elena de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre m'ha agradat molt preque te poca lletra.

  ResponElimina