Manual per combatre dracs mortífers per Singlot Sardina Terrible III

AutorCressinda Cowell
Col·leccióCressinda Cowell
Editorial: Cruïlla

El pare del Singlot Sardina, el cap de la tribu, li ha prohibit que entri a la biblioteca perquè diu que els llibres són dolents per a la salut. Però ell, d'amagat, s'hi fica i descobreix un secret que li canviarà la vida. Al final del llibre hi ha un diccionari de dragonès, l'idioma dels dracs.

7 comentaris:

  1. Hola, soc en Jordi de l'escola del Clot. Aquest llibre de fantasia és molt divertit i apareixen uns personatges ben extranys. Us el recomano.

    ResponElimina
  2. hola soc el daniel de lescola de jesuites del clot es molt xulo te un mapa plegable i explica diferents tipos de dracs hi habia un diccionari de dragones

    ResponElimina
  3. Hola, soc en Xavier de l'escola Jesuïtes Sant Gervasi.Aquest llibre m'ha encantat perquè m'apassionen els dracs i perquè m'agraden els llibres amb molta lletra.
    Aquest llibre tracta d'un nen que es diu Singlot que s'endinsa en una aventura en una biblioteca on hi haurà molts perills però ho farà amb els seus amics i el seu drac.

    ResponElimina
  4. jo penso que és molt interesant , divertit i m'hagradat molt i era sobre dracs i vikings.

    ResponElimina
  5. M`ha agradat molt perqué màgraden els dracs .

    I t´explica com combatre amb dracs .

    ResponElimina
  6. Hola soc el Alex de l´escola infant jesus no m´a agradat aquest llibre perque em sembla molt aburrit i per aixo no el recomano tant com la resta de companys

    ResponElimina
  7. Hola sóc el Marc de l´escola Infant Jesús. Aquest llibre és molt divertit i està inspirat en ``como entrenar a tu dragón´´ A qui li agradi como entrenar a tu dragón, li recomano.
    Va sobre com combatre a un drac mortífer.

    ResponElimina