Això és Hollywood!

Autor: Ana García-Siñeriz, Jordi Labanda Blanco 
Col·lecció: La Banda de la Zoè
Editorial: Estrella Polar

La Banda de la Zoè posa rumb a la ciutat del cinema i dels somnis per a desentranyar el misteri del rodatge de la pel·ícula que protagonitzarà Matilde. La cosa en si complica i Matilde desapareix.Afortunadament, comptem amb molta ajuda i és que amb els amics, es pot anar a qualsevol del lloc del món i triomfar.

http://www.labandadezoe.es/nuestras-aventuras/#

23 comentaris:

 1. A mi m ha encantat aquest llibre és diverit i té de tot, els hi he ensenyat a les meves amigues i totes tenen la mateixa col·lecció.
  Pot ser que altres persones no el hi agradi,però jo el recomanaria per la gent que li agrada el misteri.

  ResponElimina
 2. Hola soc la Judith Corbera de L'escola de jesuïtes del clot M'ha agradat molt aquest llibre perquè és del meu estil i perfi he descobert una col·lecció que m'agradaria ferles i té tipus de pentinats diferents i m'ha agradaria molt.

  ResponElimina
 3. Hola!Soc L'Abril Contreras de Jesuïtes Bellvitge.
  Jo si ho recomanaria perquè es molt divertit
  to passes molt be llegint aquest llibre . Ami m'ha a agradat molt.

  ResponElimina
 4. Hola, soc l'Alexia Valenzuela de Jesuïtes Bellvitge.
  M'ha agradat molt aquest llibre perquè HOLLYWOD, tot el món del cinema i el misteri m'agrada molt. Ho recomano a la gent que li agrada el misteri i l'acció.

  ResponElimina
 5. hola soc la Abril de jesuïtes Bellvitge
  jo si que ho recomanaria .perquè es molt divertit to passes molt be llegint aquest
  llibre .

  a mi m'ha agradat molt.

  ResponElimina
 6. Hola sóc la Lucia Cordon de Jesuïtes Bellvitge , aquest llibre m'ha agradat molt, perquè passen oltes aventures i no vols parar de llegir-ho perquè vols descobrir el final.

  ResponElimina
 7. A mi m'agradat molt aquest llibre, aquest tipus de llibre de zoe ho vaig veure a les meves amigues que ho llegien i per aixó vaig llegir ta ts llibres.Ho recomano a la gent que vol viure una aventura de misteri amb la Zoé iels seus amics.

  ResponElimina
 8. Hola sóc la Núria Maestro de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Ha sigut com una obra d'art, quan havia de parar de llegir, no podia parar. El recomano perquè és mol divertit.

  ResponElimina
 9. Hola, jo sóc la Belén Flores del Jesuïtes Bellvitge.
  A mi m'ha agradat molt aquest llibre perquè era molt divertit, i a més a més he aprés coses novas amb "les notes d'en Marc".

  ResponElimina
 10. Hola, soc LEla Macías de l'escola del Clot i vull opinar:
  aquest llibre m'agradat molt, a la classe de 5B li agrada molt aqust llibre de la Zoe.
  Ho recomano a la gent que li agrada molt sentir els sentimes de la protagonista.

  ResponElimina
 11. Hola, jo sóc la Jimena Pla de l'escola Jesuïtes San Gervasi.
  Aquest llibre el recomano moltíssim perquè es molt guai i molt divertit. Els hi recomano sobretot a les persones que els hi agradi l'intriga.

  ResponElimina
 12. Hola sóc e Blai de l'escola Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre m´ha agradat.Va d'un grup de nenes, un nen i una gossa que volen fer una pel·lícula. La nena que va fer la pel·lícula, la van agafar amb el seu grup per fer el rodatge en Hollywood.

  ResponElimina
 13. Hola soc la Irene de Jesuïtes Bellvitge.
  Aquest llibre es molt interessant per això to llegiràs molt ràpid.
  Jo el recomano perquè m'agrada molt el misteri.

  ResponElimina
 14. Hola , soc la Jana López del Jesuites del clot .
  Magradat bastant aquest llibre pero la veritat ia molt misteri i es el que a mi magrada per aixo us el recomano.

  ResponElimina
 15. Hola sóc la Mar Poch Rovira de Jesuïtes Sant Jervasi escola Infant Jesus aquest llibre m’ha agradat perqué fan moltes aventures i és molt “guai”.És com si tú també estiguessis passant les aventures, és molt interessant i sobretot aquest llibre és molt especial per qui li agradi el misteri.

  ResponElimina
 16. Hola sóc la Mar Poch Rovira de Jesuïtes Sant Jervasi escola Infant Jesus aquest llibre m’ha agradat perqué fan moltes aventures i és molt “guai”.És com si tú també estiguessis passant les aventures, és molt interessant i sobretot aquest llibre és molt especial per qui li agradi el misteri.

  ResponElimina
 17. Hola, em dic Abril Díez de Jesuïtes Sant Gervasi, aquest llibre m'ha agradat un munt.
  Amb aquest llibre he descobert que m'agraden molt els llibres de misteri. Espero que us agradin tant com a mi!!!!!!!!

  ResponElimina
 18. Hola, a mi no m'ha agrada molt aquest llibre el trobo una mica avorrit i és que a mi no m'agrada molt la moda. A qui li agradi la moda potser li agradarà més

  ResponElimina
 19. Hola , sóc la Maria Villalonga de l'escola de jesuites del clot M'ha agradat aquets llibre ha sigut molt divertit,però us el recomano.Ha sigut molt interesant.

  ResponElimina
 20. Hola, sóc Anna Fernàndez de Jesuïtes Bellvitge.
  Personalment a mi m'ha agradat perquè és molt interessant i quan el comences a llegir ja no pots parar.
  Jo ho recomano per a la gent a qui li agradi el misteri i també a la gent a qui li agradin els dibuixos.

  ResponElimina
 21. Hola, sòc la Laia de jesuites el clot. M'ha agradat molt perquè m'agrada el cinema i les aventures de misteri.Tracte sobre una persona gran que es diu Norma Suvan i agafa els autors perquè no és gravi una pel.licula. Es diu la noia de l'arc de sant Martí. I el final agafan a la protagonista. Després dun dia la troban i la policía porta a la presó a la Norma.

  ResponElimina
 22. Hola sóc la Lucía de l'escola Jesuïtes del Clot.Aquest llibre m'ha agradat perquè la banda viatge a Holliwood, perquè a una de la banda li donen un paper per sortir a una pel.lcula .La pel.licula no es fa fàcilment perquè estan passant coses molt extranyes.

  ResponElimina
 23. Hola som el Pepo i la Mar i aquest llibre ens a agradat perque la Zoe i els seus amics sempre troben un misteri pendent. Aquest misteri mola molt perque es a HOLLYWOOD!!!I apart ens agrada el cinema, per això aquest llibre ens a agradat perque a sigut com si ens llegisim un guio de cine!!!

  ResponElimina