L'aventura del collaret secret

Autor: Enid Blyton
Col·lecció: L'Odissea
Editorial: Estrella Polar

La Mary i en Bob van un temps a casa de la seva àvia per conèixer en Ralph, el seu cosí. Fins ara no l'han vist mai, sempre ha anat d'un lloc a un altre amb els seus pares i s'ha convertit en un nen sense amics i de tracte bastant difícil. Però per tot això, la Mary i en Bob encara tenen més ganes de coneixe'l i de fer-se'n amics.

15 comentaris:

  1. Hola em dic Hugo Hernández aquest llibre és molt d´intriga,és molt divertit.És un llibre perfecte pels que li agradin els llibres d´aventura.A mi m´ha agradat perquè m´ha agraden molt els llibres de lectura.

    ResponElimina
  2. Hola soc Pa Martínez de la escola jesuïtes Bellvitge la historia no te molt sentit no m' agrada no o recomano.

    ResponElimina
  3. Hola em dic Andrea M. de l'escola Jesuïtes Bellvitge i aquest llibre m'ha encantat. Una vegada ho vaig haver de deixar de llegir però no podia parar.
    Ho recomano molt.

    ResponElimina
  4. Hola sóc la Carla de Jesuïtes Bellvitge. M'ha agradat molt aquest llibre. És com una obra d'art no podia parar de llegir-ho. Quan el vaig acabar volia continuar llegir-ho. Ho recomano perquè hi ha molt misteri i és molt interessant.

    ResponElimina
  5. Hola sóc la Núria Maestro de Jesuites Bellvitge.Aquest llibre no m'ha agradat perquè no tenia massa sentit el que llegia.No el recomano perquè no entenia el que llegia.

    ResponElimina
  6. Hola soc el Guille del Jesuïtes Bellvitge.Aquest llibre és interesant però s'anrotllen molt.No ho recomano a la gent impacient

    ResponElimina
  7. Hola soc Irati Sema del cole Jesuïtes Bellvitge.
    El recomano per que e misteriós ,divertit i bonic.
    ADEU!!!

    ResponElimina
  8. Soc l´ Andreu de de Sarria.Aquest llibre m´ha agradat molt perquè sempre passen aventures.

    ResponElimina
  9. Sóc L'Anna Fernàndez de Jesuïtes Bellvitge. Aquest llibre m'ha agradat perquè es molt divertit.
    El personatge que mes m'ha agradat en en Ralph perquè es el mes graciós.
    El recomano per la gent a qui agradi els llibres d'aventura.

    ResponElimina
  10. Hola em dic Joana Ginestà i sóc del Jesuïtes del Clot.
    M'ha agradat bastant aquest llibre perquè em sento identificada amb alguns d'aquests personatges.

    ResponElimina
  11. Hola soc la Clàudia de l’infant Jesús a mi m’ha agradat molt aquest llibre perquè va d’aventures i a mi m’agraden molt i mira que a mi no m’agrada llegir però aquest llibre m’ha cridat molt l’atenció hos ho recomano!

    ResponElimina
  12. soc el Daniel Gonzalo i aquest libre m'agradat molt

    ResponElimina
  13. Hola , sóc l' Hèctor de Jesuites Sant Gervasi - Escola Infant Jesús de 5èA de Primária . Aquest llibre , sincerament m' ha encantat i ho recomano moltissim . L'autor d' aquest llibre , Enid Blyton també ha fet uns llibres molt coneguts com "Los cinco" .

    ResponElimina
  14. M'ha agradat bastant aquest llibre, però el quw no m'ha agradat ha estat que el principi era una mica aburrit i no passava gran cosa. Al principi van a casa de l'àvia amb un cosí seu, fan unes proves i al final fan una aventura.

    ResponElimina
  15. M'ha agradat bastant aquest llibre, però el que no m'ha agradat ha estat que el principi era una mica aburrit i no passava gran cosa. Al principi van a casa de l'àvia amb un cosí seu, fan unes proves i al final fan una aventura.

    ResponElimina