Diario de Charlie Small. La ciudad de los gorilas

Autor: Charlie Small
Col·lecció: Charlie Small
Editorial: PIRUETA

Si tienes alguna de mis historias en tus manos, POR FAVOR, cuídala, porque es la única y verdadera narración de mis impactantes aventuras. Me llamo Charlie Small y tengo, por lo menos, cuatrocientos años, pero en tantísimo tiempo no he crecido. Alguna cosa debió de sucederme cuando contaba ocho años, alguna cosa que no logr o entender. Resulta que un día me fui de excursión... y todavía estoy intentando hallar el camino de regreso a mi casa. Y aunque ahora hablo el gorila con fluidez, colecciono los más extraños objetos y me cuelgo de las copas de los árboles del bosque, sigo pareciendo un niño de ocho años normal y corriente. He viajado al fin del mundo y hasta el centro de la Tierra, luchado contra cocodrilos gigantes, me he enfrentado a enormes simios y he visto criaturas que no podríais ni imaginaros que existen. Quizá os parezca que todo esto es fantasía o mentira, pero os equivocáis.

11 comentaris:

  1. Sóc en Celestino, de l'escola Jesuïtes el Clot. Aquest llibre m'ha agradat perquè és d´aventures i va sobre animals i guerres.

    ResponElimina
  2. Sóc el Joan de l´escola del clot, a mi aquest llibre m´ha agradat perquè es de aventures i et pots imaginar moltes coses

    ResponElimina
  3. ¡Hola! Sóc l´Hugo Dominguez de Jesuites Bellvitge.Jo recomano aquest llibre a qui els hi agradi l´aventura i l´intriga.

    ResponElimina
  4. Hola! Soc l'Iker de l'escola Jesuïtes Bellvitge. Ho recomano a la gent a la que li agradi les aventures ,les lluites i l'Intriga.

    ResponElimina
  5. Hola sóc la Lucia de Jesuïtes Bellvitge.Un llibre ple d'aventures...
    Una selva perdura.En Charlie lluitarà contra cocodrils,hienes...
    també farà una batalla d'homes contra un goril·la,tot i que és un llibre pe d'aventures és una mica avorrit

    ResponElimina
  6. Hola sòc el Pau Ciscar de la escola Jesuïtes Bellvitge.
    Aquest llibre no m'ha agradat gens. No el recomano perquê les aventures que ha tingut aquest noi no m¨han agradat gens i per a mi aquest conte a sigut molt avorrit.

    ResponElimina
  7. Hola em dic Adrián Sánchez sóc de l´escola Jesüites Bellvitge. M´ha agradat aquest llibre perquè és molt devertit. les imàtges són xulo.té mmoltes pàgines, però quan lleieges t´enganxa i no vols que s´acabi mai.

    ResponElimina
  8. Hola em dic Adrián Sánchez sóc de l´escola Jesuïtes Bellbitge.M´ha agradat aquest llibre perque,te olt text i poques imatges però quan veus la portada et sorprén molt el títol i vols llegir-o a veure com és

    ResponElimina
  9. Hola em dic Daniel soc de l'escola Joan 23 aquest llibre no m'ha agradat perquè no
    li he vist les aventueres com a mi m'agraden.Però m'agradat el rinoceron robot
    perquè es guai i original.

    ResponElimina
  10. Hola sóc l'Héctor de l'escola Jesuïtes Bellvitge i aquest llibre m'ha agradat molt.A sigut un llibre molt imaginatiu, perquè era molt interessant i al mateix temps molt divertit.
    Hi Ha molta intensitat en llegirto.
    El recomano a la gen que li encantín les aventures!

    ResponElimina
  11. Hola soy Asier de la escuela Infant Jesus y e de decir que me a gustado mucho porque me parece creativo ya que pasan cosas muy raras, sorprendentes e inimaginables, y nunca pense que me podia encontrar con un libro como este.

    ResponElimina