La buscadora d'històries

Autor: Care Santos
Col·lecció: Anna Anec
Editorial: Editorial Base

L’Anna Ànec té deu anys i seria una nena perfecta si no fos per la seva tendència a fer el que no ha de fer, que sempre li causa problemes. Des que un dia la seva àvia li va assegurar que de gran seria escriptora, l’Anna ha començat a buscar històries amb l’ajut de les seves dues millors amigues, la Frida i la Sarai, i del Teo, el seu cosí. En la seva primera aventura donaran un cop de mà a la Diana i la Nàdia, dues bessones molt excèntriques i despistades...

9 comentaris:

  1. Hola soc l'Ainoa Martinez dels jesuïtes del Clot, aquest llibre m'ha agradat molt, és super guai el recomano molt!!! Es un llibre molt divertit!!!!!

    ResponElimina
  2. Hola sóc l'Irene de l'escola Jesuïtes Bellvitge Joan23.
    M'encanta. Una història molt bonica i no és gens d'aquestes històries que surten fantasmes ni res d'això. Ho recomano per que és molt divertida i molt interessant. Una vegada comences a llegir no pots parar!

    ResponElimina
  3. Hola sóc la Maria del col·legi Claver. Aquest llibre m'ha agradat molt per el cumple de l'Anna ho celebren molt graciós perquè es disfrecen, mengen xuxes, xocolata, etc...

    ResponElimina
  4. Hola sóc la Laia Massana de la escola Jesuïtes el Clot.
    És molt guai, m'he llegit molts llibres de l'Anna Ànec i aquest és el millor.

    ResponElimina
  5. Hola sóc la Lucía de l'escola Infant Jesús.
    Aquest llibre m'ha agradat molt perquè la historia de les bessones és molt divertida i el llibre el recomano perquè m'ha agradat molt.

    ResponElimina
  6. Hola sóc la Berta Planas de la escola Jesuïtes el Clot .

    Aquest llibre m'ha agradat .

    L'Anna Annec es troba el seu cosí Teo i comencen les aventures.

    ResponElimina
  7. Hola sóc la Laia de Jesuites el clot. Aquest llibre m'ha agradat perquè l'Anna Anèc vol ser escriotora i la seva àvia li ha dit que ha de buscar històries per tot el món. Una senyora gran té una aventura amb la seva germana i l'Anna creu que potser és una gran història per el seu primer llibre. El recomano a tothom que li agradi llegir llibres!!!

    ResponElimina
  8. Em dic Gemma i vaig a l'escola del Clot.
    M'ha encantat, és súper xulo.
    Anava de que una senyora en el supermercat que té una bessona que mai li parla.
    La senyora era súper amable.
    A l'antiga oficina de correos, han trobat un munt de cartes seves.

    ResponElimina
  9. Hola sóc la Mar de l'escola Jesuïtes del Clot. És molt xulo! És molt creatiu! El recomano. Em sento identificada alguns personatges. AQUEST LLIBRE MOLA!!!

    ResponElimina